Кашони и опаковъчна хартия: Как да подготвим багажа?

За преместването са нужни много неща – мотивация, сила, време и транспорт. Но също така Ви трябват и подръчни материали! Разбира се, че ще се оборудвате с кашони и опаковъчна хартия, но това е една част от опаковъчните материали които ще са Ви необходими. Вижте как лесно и сигурно да се справите с опаковането на скъпите вещи.

Кашони и опаковъчна хартия за по-лесно и бързо стягане на багажа

Кашоните са един отличен избор за опаковане на вещи. Правилното опаковане трябва да е здраво и безопасно. Заложете на плътни кашони и опаковъчна хартия, крафт фолио и амбалажна хартия за опаковане на чупливи предмети. Кашоните са чудесен способ за пренасяне на малки и лесно губещи се предмети, като прибори за хранене, съдове, малки кухненски принадлежности, дистанционни, бижута, сувенири, легота.

кашони и опаковъчна хартия точка 1

Една от най – честите грешки при опаковането е препълването на кашоните. В такива случаи, вероятността кашонът да се скъса по време на носене е прекалено голяма. В случай, че сте напълнили даден кашон до средата, но той вече е станал прекалено тежък, най-добре го запълнете с възглавници или хавлии.

За по-лесно ориентиране използвайте лепенки и разноцветно тиксо, с които да обозначите различните кашони (за да се знае дали съответната кутия е чуплива и към коя стая принадлежи).

Кашони и опаковъчна хартия: Употреба на стреч фолио

Изчислете ориентировъчно колко стреч фолио и аеропласт ще са ви нужни, за да не губите излишно време за ходене до магазина в последния момент като дойде време за обезопасяването. Набавете материалите няколко седмици преди датата на преместването.

кашони и опаковъчна хартия стреч фолио

С помощта на стреч фолио можете да защитите повърхността на мебели, хладилник, печка, компютри и всякакъв друг тип техника. Този материал е здрав, разтеглив и водоустойчив. Лекотата и гъвкавостта му позволяват защитата на всякакъв вид вещи.

Универсалното стреч фолио е всепризнато средство за опаковане и предпазване на деликатни предмети от надрасквания, влага, прах, вибрации и високи температури. 

Кашони и опаковъчна хартия: Обезопасяване с аеропласт

В случай, че притежавате предмети за които е нужна допълнителна грижа като антични и старинни предмети, чупливи скъпи вещи или ценни произведения на изкуството, тогава няма да са Ви необходими кашони и опаковъчна хартия.  Най–добре е да се запасите с нужното количество аеропласт. 

кашони и опаковъчна хартия аеропласт

Аеропласта притежава всички качества на стреч фолиото, но с допълнение. Той предпазва предметите от счупване и щети на 97%. Това се дължи на множеството балончета пълни с въздух, които не позволяват на повърхността на предмета да бъде достигната дори и при по-силен сблъсък.

При опаковането на огледала, картини, снимки в рамки, чинии и други чупливи неща не използвайте страници от стари вестници или списания. Те няма да предотвратят счупването им – използвайте аеропласт. Така ще сте спокойни и сигурни при пренасянето!

Ненчовски ЕООД знае как да пренася предмети от всеки тип безпроблемно и с нужното внимание към детайла. Екипа ни успешно обезопасява, фолира и борави с вещите Ви. Свържете се с нас и поръчайте качествени опаковъчни материали!