Преместване на къщи

Високо-квалифицирана и профилирана услуга за цялостно преместване на къщи.

Преместването на едностаен апартамент може да е лесно, но какво ще направите, ако трябва да изнесете цялата къща? 

Какво да очаквате от услугата
преместване на къщи?

Създали сме услугата за преместване на къщи като подкатегория на главната ни услуга ‘Преместване на дома‘. Приканваме Ви да използвате нашия специализиран хамалски персонал който ще се съобрази с всяко предпочитание за начина на преместване на мебелите и вещите Ви. 

При поръчка на услуга ‘преместване на къщи’ се отнасяме изключително сериозно спрямо подготовката. За преместване на обширен дом много неща са от значение. Обема на товарите се предполага да е по-голям. Преценяме броя на транспортните средства в които всичко се подрежда и обезопасява преди потегляне към новия адрес.   

преместване на къщи снимка 1

Екипировката на хамалите ни за повдигане и преместване на тежки предмети е следващото нещо в списъка. Тя не само предпазва служителите ни от наранявания и травми, но също помага за правилното балансиране и преминаване на тежките секции, пиана, дивани и др. предмети от къщата до камьона. 

Очакванията Ви могат да бъдат най-разнообразни. Поради тази причина искаме да ни информирате преди започването на процеса по преместване на къщи. Споделете именно какви са предпочитанията и желанията Ви, за да дадем ясни цели на хамалския ни екип. Хубаво е да знаем с кой предмет да сме по-внимателни или къде липсват болтове. Стремим се да угодим на клиента, защото той е на първо място за нас!

Преместване на къщи: Изпълнение

Нашите хамали могат да носят! Всеки човек от персонала е преминал пред предварително обучение. Наясно сме какъв е капацитета и издържливостта на всички до един. Така успяваме да организираме премествания на огромни конструкции и тела. Уменията на Ненчовски Хамали са изградени чрез 13 години усилен труд и планиране. 

След установяване на количеството работа и планиране на оборудването и хората, следва пристигането в точно определена дата и час. Идваме навреме и 100% готови за работа. Пунктуалността допринася за успешно свършената работа. Освен качествено, държим да приключим и възможно най-бързо. Ценим както собственото си време, така и времето на клиента.

преместване на къщи изпълнение 1

Оглеждаме обстойно всеки предмет преди да действаме с фолирането и преместването. Подсигуряваме се, за да избегнем неприятни щети и наранявания по повърхността му. Този подход ни е спестил много ядове и нежелани ситуации. Техниките ни са сред най-сигурните що се отнася до правилно повдигане, завъртане, изнасяне, натоварване и разтоварване.

Разгледайте и една от най-търсените ни услуги: ‘Преместване на мебели лесно и удобно.

Избери професионално преместване на къщи

Говорете директно с Георги Ненчовски (директор на фирмата)

Други услуги:

Преместване на къщи: ЦЕНИ

Възползвайте се от ниски цени за качествени услуги

Преместване на къщи: Цена за хамали

15 лв. / час

На човек за София

✓ Натоварване и разтоварване
✓ Пренасяне и обезопасяване
✓ Застраховка, оборудване, лицензи
Преместване на къщи: Цена за превоз

40 до 60 лв.

Цени на час за транспорт

✓ 40 лв. /час – Миниван 2м3
✓ 50 лв. /час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. /час – Камьон 20 м3
Преместване извън столицата: Цена на КМ.

20 лв. / час

На човек извън София

+ 0,65 лв. /км за миниван (за двете посоки)
+ 0,90 лв. /км за микробус (за двете посоки)
+ 1,10 лв. /км за камьон (за двете посоки)

Цената е стойност зависеща от много фактори. В таблицата ще видите примерни цени по които работим. Тя е направена, за да ориентира клиента относно съотношението между работа/цена. Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД напомня, че крайна цена се дава след оглед на място. Цените в таблицата са примерни!

ВИД преместване:
БРОЙ ХОРА
Вид транспорт
ЧАСОВЕ
КРАЙНА ЦЕНА:
Частично преместване
2
Миниван
2
88 лв.
Стая от къща
2
Микробус
2
108 лв.
Двустайна къща
2
Микробус
3
162 лв.
Многостайна къща
4
два камиона
4
592 лева

Сигурно пренасяне и приятно обслужване – това получавате с поръчка на ‘преместване на къщи’ при нас!

преместване на къщи фолиране

Предпазване от щети

Фолирането и обезопасяването са първото нещо което предприемаме. Дивана Ви ще остане чист, секцията без надрасквания, а скъпата лампа – цяла.

Преместване на мебели

Преместване на дивани, бюра, секции, шкафове, маси, фотьойли, скринове и много други. Местим обезопасените предмети внимателно и се съобразяваме с всеки завой и стълбище.

преместване-на-къщи-багаж

преместване на багаж

Приготвили сте още багаж в кашони и сакове? Местим ги до камьоните. Един дом е пълен с малки, но многобройни вещи. Трябва да се погрижим и за тях.

Препоръчай-хамали-ненчовски-хамалчо-еоод

подреждане и транспорт

Опримално добре се подреждат всички мебели, кашони, сакове и торби. В камьона има място, но поради пътната обстановка шанса да се разпилеят и счупят е голям. Затова подреждаме и обезопасяваме.

Поръчайте кашони

Грабнете необходимите кашони и опаковачни приспособления напълно изгодно!

Други услуги:

Предполагаме сте разгледали таблицата с примерни цени изготвена директно от собственика на фирмата – Георги Ненчовски. За да разберете точно колко ще Ви струва услугата е най-добре да се свържете с нас. Има няколко варианта за това: чрез телефонно обаждане, чат бутона в сайта или чрез контакт формата ни. 

Ще насрочим дата и час за оглед. След това ще Ви отговорим с професионално изготвена индивидуална оферта спрямо работата. 

Контакта с фирма Хамалчо ЕООД и екип Ненчовски е възможен чрез  телефонно обаждане. Обичаме да общуваме с клиентите си директно. Освен по-ясна представа за нуждите им, вярваме, че личният подход е най-добрия начин за изграждане на дългосрочни професионални отношения и уточняване на детайлите. 

Препоръчваме да се свържете с нас една седмица предварително, за да съумеем да Ви включим в графика си. Колкото по-рано ни се обадите, толкова по-голяма е вероятността да поемем поръчката Ви. Стараем се да помагаме и влизаме в положение на нашите клиленти!

Екипа ни има опит с преместване на скъпи и ценни вещи. При много поръчки за преместване на къщи ни се е налагало да боравим с тях. Безпроблемно сме ги предавали на клиентите до новия адрес. Няма от какво да се притеснявате. 

Важно е предварително да ни информирате относно скъпия предмет. Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД поема пълна отговорност за състоянието на вещите Ви. 

Разполагаме с много информация за подготовка за преместване на дома. В блога ни ще намерите полезни съвети, но също така силно препоръчваме да се свържете с нас. Едно телефонно обаждане Ви дели от БЕЗПЛАТНА консултация. С нея ще Ви кажем точно какво да направите преди да се появи хамалският екип. 

Това е една привилегия за клиента, която сме разработили, за да Ви въведем и помогнем за процеса на преместване.  

Преди да определим стойността на всеки елемент от хамалското обслужване сме планирали и пресметнали променливите. Освен чиста математика сме проучили пазара -конкурентите, както и сме се съобразили с качеството и очакванията на клиента. 

Проучете нишата и ще установите, че цените ни са едни от най-изгодните! Като фирма, която е вече повече от 13 години в бранша – знаем кое е важно за клиента. А именно: Цената и Качеството на обслужване.

Да поговорим!

Поискайте оглед на място:

Елате на място: