Преместване на офиси

Преместване на офиси в и/или извън София

Преместване на офиса: услугата, на която се довериха над 300 фирми през последните 13 години. Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД- работа, без компромис към транспорт, екип и оборудване. Моля разгледайте, портфолио, референции и препоръки за фирмата от тук.

Персонална оферта, предоставяме след безплатен оглед на място. По- долу може да се запознаете с ориентировъчни цени и ставките, на които работим.

Преместване на дома: ставки на служителите ни

15 лв
/ час

На човек, за София

✓ Товаро- разтоварване
✓ Пренасяне и подреждане
✓ Екипировка, оборудване, лицензи
Преместване на дома: ставки за транспорт

40 до
60 лв

Цени на час превоз

✓ 40лв. на час – Миниван 2м3
✓ 50лв. на час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. на час – Камион 20 м3
Премествания извън София: цени на километър

20 лв
/ час

На човек, извън София

+ 0,65лв на км, за миниван (в двете посоки)
+ 0,90лв на км, за микробус (в двете посоки)
+ 1,10лв на км, за камион (в двете посоки)

За Ваше олеснение, класифицирахме видовете преместване. Молим фирмите да приемат тази таблица за ориентировъчна, а окончателна оферта, подаваме след оглед на място.

ВИД преместване:
БРОЙ ХОРА
Вид транспорт
ЧАСОВЕ
КРАЙНА ЦЕНА:
Малко нови мебели/техника
2
Миниван
2
88 лева
Микро офис 1-5 работни места
2
Микробус
2
108 лева
Малък офис 5-10 работни места
2
Микробус
3
162 лева
Среден офис 10-20 работни места
4
два микробуса
4
420 лева
Голям офис 20+ работни места
4
два камиона
4
592 лева

В тази секция, искаме да Ви запознаем с процедурата на Ненчовски и Хамалчо ЕООД, в рамките на услугата

преместване на багаж разтоварване

Подготовка
и опаковане

Започнете от дребните неща. Документация, класьори, канцелария и дребна техника. Добра идея е след прибирането в кашони (които може да закупите от нашия е-магазин) да надпишете къде какво има.

premestvane-na-ofisa-snimka-6

Фолиране и обезопасяване

След като сте прибрали дребните вещи и документация по кашоните, ние се грижим безплатно за фолирането на Вашите мебели, техника и всичко, което трябва да се защити от надраскване, счупване и повреда.

premestvane-na-ofisa-tovarene

Товарене и транспортиране

След като всичко е подготвено, нашият екип ще се погрижи за пренасянето и товаренето на всичко. Тук е и нашата сила. Екипировката, оборудването и добрите ни практики гарантират 100% сигурност за вещите.

Premestvane-na-ofisa-raztovarvane

Разтоварване
и плащане

След като разтоварим и позиционираме всички мебели и техника по Ваш избор, финализираме заявката с плащане след свършена работа. Това Ви дава гаранции на още едно ниво, че всичко ще е отлично.

Кашони и материали

За прибирането на документация, техника и офис материали, ще Ви трябват кутии, кашони и други материали, които предлагаме в сайта.

Други услуги:

Със сигурност имате доста въпроси, за това е най- добре да разговаряме. Но междувременно, можем да отговорим на някои от тях, за да олекотим разговора и за Вас и за нас.

Обадете ни се възможно най- рано, за да планираме процеса и да не „притупваме“ нещата. Преместването на офис, особено когато става  дума за скъпа техника и оборудване, е нещо доста отговорно. Обадете ни се, ще дойдем на оглед и ще Ви предложим персонална оферта, също и ще уточним датата на преместване.

Дребните неща, документация, телефони,компютри и друга офис техника- приготвяте Вие, като можем да Ви снабдим както с всичко нужно, така и да Ви дадем безплатни съвети как точно да свършите това. За фолирането на мебели и по- голямата техника и машини- се заемаме ние.

Ще се заемем с извозването и на по- тежки машини на цехове, заводи, промишлени предприятия. Разговаряйте с нас по темата.

С опит повече от 13 години, знаем как да свършим работа с минимум усилия и добри практики. Ползваме също така собствен транспорт и персонала ни е много добре обучен. Това ни позволява да предложним изключително конкурентни цени. Оптимизирали сме всичко. Не правим компромис с качествтото, не работим с малцинства, а предимно със студенти. Така цените са най- ниските за София..

Да. Моля вижте ставките на километър. Имаме заявки за преместване на офиси, дори извън рамките на държавата. Нека изкоментираме Вашия случай!

Това не е проблем за нас. Нека обаче подходим сериозно и планираме всичко по- на време. Фирмата ни има достъп до 20+ превозни средства и екип в разширен състав от 40+ души.

Безплатна консултация

Разговаряйте директно със собственика на фирмата- Георги Ненчовски. Обръща внимание на всеки клиент лично, което също ни отличава от другите.

Нашият адрес: