Преместване на офиси

Изберете надеждна хамалска фирма за преместване на офиса за гр. София и цялата страна. Разработили сме стандартизирани ценови пакети за по-лесен избор в зависимост от обема работа.

Преместване на офиси в и/или извън София

Преместване на офиса: услугата, на която се довериха над 300 фирми през последните 13 години. Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД- работа, без компромис към транспорт, екип и оборудване.

Преместване на офиси - ЦЕНИ

За Ваше олеснение, класифицирахме видовете преместване. Молим фирмите да приемат тази таблица за ориентировъчна, а окончателна оферта, подаваме след оглед на място.

Малко количество нови мебели/ техника

88 лв.
 • 2-ма служители
 • Транспорт: Миниван
 • Часове: 2

Микро офис 1-5 работни места

108 лв.
 • 2-ма служители
 • Транспорт: Микробус
 • Часове: 2

Малък офис 5-10 работни места

162 лв.
 • 2-ма служители
 • Транспорт: Микробус
 • Часове: 3

Среден офис 10-20 работни места

420 лв.
 • 4-ма служители
 • Транспорт: 2 Микробуса
 • Часове: 4

Голям офис 20+ работни места

592 лв.
 • 4-ма служители
 • Транспорт: 2 Камиона
 • Часове: 4

Часови ставки на които работим

Персонална оферта, предоставяме след безплатен оглед на място. По-долу може да се запознаете с ориентировъчни цени и ставките, на които работим.

Преместване на офиси: ставки на служителите ни
15 лв
/ час

На човек, за София

✓ Товаро- разтоварване
✓ Пренасяне и подреждане
✓ Екипировка, оборудване, лицензи
Преместване на офиси: ставки за транспорт
40 до
60 лв

Цени на час превоз

✓ 40лв. на час – Миниван 2м3
✓ 50лв. на час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. на час – Камион 20 м3
Премествания извън София: цени на километър
20 лв
/ час

На човек, извън София

+ 0,65лв на км, за миниван (в двете посоки)
+ 0,90лв на км, за микробус (в двете посоки)
+ 1,10лв на км, за камион (в двете посоки)

Преместване на офиси - Стъпки

Нека Ви запознаем с последователността на работа в Ненчовски и Хамалчо ЕООД при преместване на офиси.

Подготовка
и опаковане

Започнете от дребните неща. Документация, класьори, канцелария и дребна техника. Добра идея е след прибирането в кашони (които може да закупите от нашия е-магазин) да надпишете къде какво има.

преместване-на-офиси-стъпка-2-фолиране

Фолиране и обезопасяване

След като сте прибрали дребните вещи и документация по кашоните, ние се грижим безплатно за фолирането на Вашите мебели, техника и всичко, което трябва да се защити от надраскване, счупване и повреда.

Преместване на офиси товарене

Товарене и транспортиране

След като всичко е подготвено, нашият екип ще се погрижи за пренасянето и товаренето на всичко. Тук е и нашата сила. Екипировката, оборудването и добрите ни практики гарантират 100% сигурност за вещите.

Хамали-софия-абонамент

Разтоварване
и плащане

След като разтоварим и позиционираме всички мебели и техника по Ваш избор, финализираме заявката с плащане след свършена работа. Това Ви дава гаранции на още едно ниво, че всичко ще е отлично.

Поръчайте кашони

Ще Ви трябват кашони и опъковачни материали 

Други услуги:

Преместване на офиси - ЧЗВ

В тази секция ще разгледаме подробно какъв тип премествания правим в рамките на тази услуга.

Обадете ни се възможно най- рано, за да планираме процеса и да не „притупваме“ нещата. Преместването на офис, особено когато става  дума за скъпа техника и оборудване, е нещо доста отговорно. Обадете ни се, ще дойдем на оглед и ще Ви предложим персонална оферта, също и ще уточним датата на преместване.

Дребните неща, документация, телефони,компютри и друга офис техника- приготвяте Вие, като можем да Ви снабдим както с всичко нужно, така и да Ви дадем безплатни съвети как точно да свършите това. За фолирането на мебели и по- голямата техника и машини- се заемаме ние.

Ще се заемем с извозването и на по- тежки машини на цехове, заводи, промишлени предприятия. Разговаряйте с нас по темата.

С опит повече от 13 години, знаем как да свършим работа с минимум усилия и добри практики. Ползваме също така собствен транспорт и персонала ни е много добре обучен. Това ни позволява да предложним изключително конкурентни цени. Оптимизирали сме всичко. Не правим компромис с качествтото, не работим с малцинства, а предимно със студенти. Така цените са най- ниските за София..

Да. Моля вижте ставките на километър. Имаме заявки за преместване на офиси, дори извън рамките на държавата. Нека изкоментираме Вашия случай!

Това не е проблем за нас. Нека обаче подходим сериозно и планираме всичко по- на време. Фирмата ни има достъп до 20+ превозни средства и екип в разширен състав от 40+ души.

Консултации

Нека отговорим на всичко:

Нашият офис: