Портфолио и препоръки

Фирмата е регистрирана юни 2008 г., като еднолично дружество с ограничена отговорност от Георги Николаев Ненчовски.

Екип Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД (ЕИК 206171476) е транспортна фирма с над 13 годишен опит, специализиран в съвременният пренос и превоз на офиса и дома, както и на тежки и нестандартни предмети. В рамките на тези десет години нашата фирма е осъществила хиляди, малки и мащабни премествания  в град София и страната.През годините ние се доказахме, като лоялен партньор на всички наши клиенти, които преместихме от България към Гърция, Албания, Румъния, Северна Македония, Мароко и САЩ.

Обслужени домакинства
1 +
Обслужени фирми
1 +
Фирми на абонамент
1 +
Години опит
1 +

Финансови институции

Българска Банка за Развитие – сътрудничеството ни датира от 2011г.  до момента

Банка Пиреос България – сътрудничеството ни датира от м.Октомври 2008г.  до момента

Finance Leasing – сътрудничеството ни датира от 2010г.  до момента

ProCredit Bank – сътрудничество в периода 2010-2011г.

Работата ни с финансови институции

Обслужването включва дейности  по пренасянето, товаренето, транспортиране и разтоварване, на банкови мебели и офис оборудване, техника, банкомати (АТМ), граждански и обществени трезори (с тегло 2 тона), метални каси и лични сейфове, събиране на архиви от клонова мрежа и доставката им до централният архив, както и съпътстващите дейности включващи опаковане, разопаковане, монтаж, демонтаж и подредба на вещи.

Preporachai-hamali-nenchovski-ofis-sgrada

Tранспорт на техника и други фирми

Основен партньор на MTV в преноса на техника за концертите в град Варна

preporachai-hamali-nenchovski-afrodita

МЦ Афродита – 9 години опит с местене на скъпа медицинска техника 

Перпоръчай хамали Ненчовски аудио център

София Аудио Център – дългогодишната работа с преместване на аудио техника

preporachai-hamali-nenchovski-idea-dizain

Идеа Интернешънал ЕООД – пренос на кухненско обзавеждане и мебели

Перпоръчай хамали Ненчовски МТВ Варна
Работата ни с други компании

Работата ни с други фирми е доста често много специфична и отговорна. Имаме опит с преместването на скъпа медицинска техника, транспорт и качване на кухненско обзавеждане и оборудване. Разнос на луксозни мебели в апартаменти, не стандартно качване на мебели с алпийски метод по фасадата на сградата. Поставянето на аудио техниката в транспортни сандъци, транспортирането и качването им до клиента. Транспорт и пренасяне на Вендинг автомати за хранителни продукти и безалкохолни напитки, както и кафе автомати.

Училища, детски градини, общини

Обслужването ни в сферата на публичния сектор в годините включва многократни премествания на Общински и Частни детски градини и Училища – разглобяване/демонтаж/, опаковане преместване и транспорт на цялото обзавеждане и
оборудване на изброените по-горе.
* Ненчовски и Хамалчо ЕООД е първата фирма след проведен конкурс , която се ангажира с преместването на всички томове с научна литература от Централната Медицинска Библиотека. В своята над сто годишна история това е най-голямото и мащабно преместване на библиотеката.Гордеем се и от факта ,че ние препоръчахме фирмата производител на кашони и контрагента ,който отдаде лицензиран склад за съхранение на тази безценна медицинска литература.С право и без никакво притеснение може да заявим ,че извършената от нас услуга бе на много високо ниво!!!

Перпоръчай хамали Ненчовски Столична община

Работим и с физически лица

Извън корпоративните ни клиенти, всеки ден обслужваме нуждите на физически лица по преместването на техния дом. Осъществили сме редица премествания на домове в и извън София. 

nenchovski vertical mediumMM
Изберете Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД

Ако нашето портфолио Ви удовлетворява, влезте в контакт с нас. Ще подходим отговорно към всеки тип клиент и ще получите услуга от най- високо качество, подплътена с дългогодишен опит.