Хамалски услуги гр. София

Надеждни хамалски услуги за София и страната достъпни за всяко домакинство, фирма и предприятие. Лесен и изгоден начин да се справите с тежките задачи по пренасянето и транспорта за цяла България – Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД.
Добро отношение и опитни професионалисти вече 13 години.

Евтини хамалски услуги за София и страната

Приемаме поръчки от всяка точка на България. Можете да ни намерите в централния офис на ‘Ненчовски’ и фирма Хамалчо ЕООД в град София: ул. Резбарска 9А, 1517 или на горепосочения телефонен номер чрез който ще имате възможност да говорите директно със собственика на фирмата – Георги Ненчовски. Ще се радваме да обсъдим бъдещата работа и да установим дълготрайни бизнес отношения.

Изгодните цени са само част от това което получавате.
Искате да разберете защо толкова клиенти предпочитат нашите услуги?

Хамалски услуги София - ЦЕНИ

Хамали Неновски поддържа едни от най-ниските цени за транспортни и хамалски услуги в бранша, но в същото време предоставя перфектно качество на обслужване. Цените посочени тук са без включено ДДС. 

Ставки на служителите ни

15 лв. / час

На човек, за София

✓ Товаро- разтоварване
✓ Пренасяне и подреждане
✓ Екипировка, оборудване, лицензи

Ставки за транспорт

40 до 60 лв.

Цени на час превоз

✓ 40лв. на час – Миниван 2м3
✓ 50лв. на час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. на час – Камион 20 м3

Извън София: цени на километър

20 лв. / час

На човек, извън София

+ 0,65лв на км, за миниван (в двете посоки)
+ 0,90лв на км, за микробус (в двете посоки)
+ 1,10лв на км, за камион (в двете посоки)

Всички запитвания от нови клиенти през нашия сайт ще се възползват от 10% отстъпка от крайната цена на услугите ни.

Видове Хамалски услуги за София и страната

Изберете неоходимия вид услуга и се запознайте подробно с нея. Изготвили сме ценови пакети за всяка услуга от които можете да избирате.

преместване на къщи фолиране

Преместването в нов дом може да не е толкова лесна задача, особено ако не разполагате с никакво свободно време и нерви за това. За щастие, ние от хамали Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД предлагаме услугата „преместване на дома“ на разумна цена и безкомпромисно качество. Разполагаме с нужните хора, бусове и много опит за да не почувствате никаква тежест от преместването Ви в новия дом.

преместване-на-офиси-софия-цени-хамали-софия-цени-хамали-ненчовски-Piraeus-bank

Най-накрая дойде и времето да се преместите в новия по-голям и по-хубав офис, но в същото време искате това да се случи бързо, лесно и без никакви проблеми. „Хамали Ненчовски“ сме тук за да помогнем. Доверете се на 13 годишния ни опит в бранша и безкрайната ни история от добре свършена работа и много доволни клиенти като ‘Pireaus Bank’.

Искате да преместите определени мебели от точка А до точка Б, но нямате подходящ транспорт или просто не искате да се занимавате с нещо излишно, което ние бихме свършили отлично. Нашите опитни и внимателни служители ще преместят вашите мебели от адрес до адрес без никаква опасност от драскотини или каквито и да е било щети.

преместване-на-багаж-софия-корица-01

Багажът Ви ще бъде преместен или складиран на подходящо за него място. Без опасност от щети и повреди по него.

транспорт-румъния-българия-корица

Специализирано преместване на домове за държави в Европейския съюз. Организирано професионално преместване БЕЗ щети.

Препоръчай-хамали-ненчовски-хамалчо-еоод

Транспортни услуги

Транспорт на всякакъв тип вещи и имущество до желаната дестинация. Разполагаме с подходящата техника и персонал за да свършим тази задача на време и спрямо вашите желания. 

Извозване-на-строителни-отпадъци-София (1)

Професионално извършване на КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА услуги. Подходящо за домакинства или фирми на изгодни цени за столицата. 

Фирма Хамалчо ЕООД е надежден партньор на фирми за територията на София и страната. Осигуряваме транспорт и обучен персонал на финансови институции, превозване на медициска техника, спедиторски фирми, складове и др.