Хамалски услуги

Надеждни хамалски услуги достъпни за всяко домакинство, фирма и предприятие. Лесен и изгоден начин да се справите с тежките задачи по пренасянето и транспорта за цяла България – Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД.
Добро отношение и опитни професионалисти вече 13 години.

Евтини хамалски услуги за София и страната

Приемаме поръчки от всяка точка на България. Можете да ни намерите в централния офис на ‘Ненчовски’ и фирма Хамалчо ЕООД в град София: ул. Резбарска 9А, 1517 или на горепосочения телефонен номер чрез който ще имате възможност да говорите директно със собственика на фирмата – Георги Ненчовски. Ще се радваме да обсъдим бъдещата работа и да установим дълготрайни бизнес отношения.

Изгодните цени са само част от това което получавате.
Искате да разберете защо толкова клиенти предпочитат нашите услуги?

Хамали Неновски поддържа едни от най-ниските цени в бранша, но в същото време предоставя перфектно качество на обслужване. Цените предоставени тук са без включено ДДС. 

Всички записвания от нови клиенти през нашия сайт ще се възползват от 10% отстъпка от крайната цена на услугите ни.

Цени за Един Работник

Мини ван

Микробус

Камион

преместване на къщи фолиране

Преместването в нов дом може да не е толкова лесна задача, особено ако не разполагате с никакво свободно време и нерви за това. За щастие, ние от хамали Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД предлагаме услугата „преместване на дома“ на разумна цена и безкомпромисно качество. Разполагаме с нужните хора, бусове и много опит за да не почувствате никаква тежест от преместването Ви в новия дом.

Хамалски услуги преместване на офиса снимка 1

Най-накрая дойде и времето да се преместите в новия по-голям и по-хубав офис, но в същото време искате това да се случи бързо, лесно и без никакви проблеми. „Хамали Ненчовски“ сме тук за да помогнем. Доверете се на 13 годишния ни опит в бранша и безкрайната ни история от добре свършена работа и много доволни клиенти.

Искате да преместите определени мебели от точка А до точка Б, но нямате подходящ транспорт или просто не искате да се занимавате с нещо излишно, което ние бихме свършили отлично. Нашите опитни и внимателни служители ще преместят вашите мебели от адрес до адрес без никаква опасност от драскотини или каквито и да е било щети.

преместване на багаж корица

Имате нужда от съхранение на вашия багаж на сигурно и безопасно място за определен или неопределен период от време? Ненчовски предлагаме и тази услуга на своите клиенти. Багажът Ви ще бъде складиран на подходящо за него място и можем да Ви уверим, че ще бъде на сигурно място без опасност от щети и повреди по него.

международно преместване ненчовски хамали

Специализирано преместване на домове за държави в Европейския съюз. Организирано професионално преместване БЕЗ щети. 13 години опит и много доволни от услугата клиенти. Качествен транспорт на всички вещи и внимание към детайлите. Отлично обслужване!

Хамали Ненчовски Транспорт корица

Транспортни услуги

Транспорт на всякакъв тип вещи и имущество до желаната дестинация. Единственото, което трябва да направите е само да се свържете с нас и да подготвите предметите за преместване. Ние разполагаме с подходящата техника и персонал за да свършим тази задача на време и спрямо вашите желания. 

международно преместване ненчовски хамали

Професионално извършване на КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА услуги. Подходящо за домакинства или фирми на изгодни цени за столицата. Служителите ни са подготвени за работата с висококачествени инструменти и къртачи. Всичко е в детайлите! Безплатен оглед и предаване на обекта в изряден вид. 

Хамали абонамент

Фирма Хамалчо ЕООД е надежден партньор на фирми за територията на София и страната, осигурявайки транспорт и обучен персонал на финансови институции, превозване на медициска техника, спедиторски фирми, складове и др. тип. Ако искате да работим дългосрочно, нека обсъдим възможността като ни потърсите.