Хамалски услуги

Какво предлагаме ?Евтини хамалски услуги за София и страната

hamalski-uslugi-premestvane-na-doma

Преместване на дома

Преместването в нов дом може да не е толкова лесна задача, особено ако не разполагате с никакво свободно време и нерви за това. За щастие, ние от „Хамали Ненчовски“ предлагаме услугата „преместване на дома“ на разумна цена и безкомпромисно качество. Разполагаме с нужните хора, бусове и много опит за да не почувствате никаква тежест от преместването Ви в новия дом.

hamalski-uslugi-premestvane-na-ofisa

Преместване на офиса

Най-накрая дойде и времето да се преместите в новия по-голям и по-хубав офис, но в същото време искате това да се случи бързо, лесно и без никакви проблеми. „Хамали Ненчовски“ сме тук за да помогнем. Доверете се на 10 годишния ни опит в бранша и безкрайната ни история от добре свършена работа и много доволни клиенти.

преместване-на-дома-001

Преместване на мебели

Искате да преместите определени мебели от точка А до точка Б, но нямате подходящ транспорт или просто не искате да се занимавате с нещо излишно, което ние бихме свършили отлично. Нашите опитни и внимателни служители ще преместят вашите мебели от адрес до адрес без никаква опасност от драскотини или каквито и да е било щети.

хамалски-услуги-преместване-на-дома-4

Преместване на багаж

Имате нужда от съхранение на вашия багаж на сигурно и безопасно място за определен или неопределен период от време? „Хамали Ненчовски“ предлагаме и тази услуга на своите клиенти. Багажът Ви ще бъде складиран на подходящо за него място и можем да Ви уверим, че ще бъде на сигурно място без опасност от щети и повреди по него.

hamali-nenchovski-korica-hamalski-uslugi

Транспортни услуги

Транспорт на всякакъв тип вещи и имущество до желаната дестинация. Единственото, което трябва да направите е само да се свържете с нас и да подготвите предметите за преместване. Ние разполагаме с подходящата техника и персонал за да свършим таза задача на време и спрямо вашите желания. 

hamalski-uslugi-abonament

Абонаменти за фирми

Фирма Ненчовски ЕООД е надежден партньор на фирми за територията на София и страната, осигурявайки транспорт и обучен персонал на финансови институции, превозване на медициска техника, спедиторски фирми, складове и др. тип. Ако искате да работим дългосрочно, нека обсъдим възможността, като ни потърсите.

колко ще ви струваХамалски услуги - Цени

Хамали Неновски поддържа едни от най-ниските цени в бранша, но в същото време предоставя перфектно качество на обслужване. Цените предоставени тук са без включено ДДС. 

Всички записвания от нови клиенти през нашия сайт ще се възползват от 10% отстъпка от крайната цена на услугите ни.

Цени за Работници 

Цени за Един Работник

 • За София: 12лв на час
 • За Страната: 15лв на час

Цени за Бусове 

Мини ван

 • Капацитет: 2 м3
 • За София: 20лв на час
 • За Страната: 0.55лв на километър в двете посоки

Микробус

 • Капацитет: 14 м3
 • За София: 30лв на час
 • За Страната: 0.70лв на километър в двете посоки

Камион

 • Капацитет: 20 м3
 • За София: 50лв на час
 • За Страната: 0,90лв на километър в двете посоки