Къртене на бетон за София

Къртене на бетон за гр. София и цялата област от професионален екип на най-добри цени!

Къртене на бетон за София с фирма Хамалчо ЕООД

Като част от КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА категорията, с тази услуга можете да се възползвате от професионално къртене на бетон за цялата софийска област. Този вид къртене е още една от експертните ни квалификации. 

Голяма част от клиентите, използващи тази услуга имат за цел да преостроят и преобразят не само дома си, но и административни, обществени или производствени сгради. Обновяване на дадена сграда може да означава разширяване на пространството чрез преустройство на стаите за последваща модернизация на строителството. Може би имате иновативни идеи за тази площ, включващи специфични реконструкции? 

За да положите основите на новите си идеи е нужно да премахнете руините на старите. Ето къде идваме и ние! 

къртене на бетон софия снимка 001

Нашият екип от професионални къртачи разполага с важни познания относно конструкциите на сградите, тръбопроводите и главните инсталации, както и използваните строителни материали. Без тези знания има голям шанс за засичане на някои от важните точки при самото къртене на бетон. 

Годините опит в сферата са още един плюс. Изградили сме добри партньорски отношения с физически лица и фирми, които имат нужда от къртене на бетон за София и областта целогодишно. 

Даваме експертно мнение относно начина на работа по обекта, когато е наложащо или в случаи когато то бива поискано от клиента. Следваме определени стъпки преди да преминем във фаза къртене. Преди събаряне (къртене) на дадена стена или преграда правим проверка на всички съоражения, за да установим вида на материала, точните параметри и съчетанието с изискваните промени. 

Използваме съвременни машини и къртачи в работата си, като боравим професионално с тях и спазваме изискванията за безопасност. Добрите къртачи работят съсредоточено и без излишни движения, а резултата от работата им е 100% точност без аварии. Възползвайте се от услугата ни за къртене на бетон за София на напълно конкурентни цени:

Къртене на бетон за София
ЦЕНИ

Изготвили сме ориентировъчна цена за двата вида услуги за къртене на бетон.

При направено запитване изготвяме индивидуална оферта спрямо обема на работа.

Къртене на бетон

Цени от 107 лв./ м3

За София и областта

  Специализирани машини (къртачи)
✓  Лиценз и екипировка
✓  Труд
Къртене на бетон + Чистене и Извозване

Цени от 168 лв./ м3

За София и областта

  Специализирани машини (къртачи)
✓  Лиценз и екипировка
✓  Труд
Товаро-разтоварна дейност
Почистване
Транспорт (Извозване на отпадъците)

Къртене на бетон - СТЪПКИ

Следваме долупосочените стъпки при изпълнение на услугата ‘Къртене на бетон’

къртене на бетон софия снимка 3

Оглед

Огледа ни помага да установим вида на матералите, локализиране на инсталации и тръбопровод. Също така, той помага за определяне на параметрите на работата и правилният избор на точния вид къртач.

къртене на бетон софия снимка 02

Къртене на бетон

След като сме направили преглед и сме изготвили план на действие – започваме с къртенето на бетона. За постигане на най-добри резултати използваме висококачествени къртачи и внимаваме с детайлите.

Почистване

Почистваме изкъртения бетон от земята на помещението. Прибираме средните и големи парчета в подходящи за целта чували. Нареждаме чувалите един до друг, а след това почистваме останалата мръсотия от пода. 

международно преместване ненчовски хамали софия

Извозване

Къртенето задължително налага извозване на строителните отпадъци в обособено сметище. Товарим чувалите в камьон или бус и ги извозваме в най-близкото лицензирано сметище. Хамалчо ЕООД работи единствено със законни сметища.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

ЧЗВ ЗА Къртене на бетон

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА ЗА СОФИЯ И ОБЛАСТТА

Ако искате да използвате  услугата, препоръчваме да се свържете с нас поне седмица преди датата на която желаете да свършим работата. С този срок ще съумеем да запазим важни технически принадлежности и инструменти (къртачи, камьони, бусове и т.н.) които са необходими при извършването на къртене на бетон.

Планираме всяка направена заявка добре, така че понякога има случаи в които не можем да реагираме за една седмица. Това се случва в по-натоварените летни месеци.

Разполагаме с голям екип от къртачи с опит, които работят с желание и решителност.

В повечето случаи правим предваарителен безплатен оглед, за да преценим дали къртенето на бетона е възможно и съобразно това няма вероятност за засягане на ключови точки. Най-добрия вариант е наш специалист да огледа състоянието на конструкцията и след това преценяме дали товва ще е възможно. 

В някои определени случаи ни е достатъчен снимков материал. Но, ако не може да се прецени от него или работата е по-голяма – идваме на оглед без проблем. 

Клиента не заплаща нищо за огледа. Той е част от задълженията ни преди приемане на поръчката за къртене на бетон за София и областта. 

Изградидли сме екип от професионалисти. Всеки един от служителите има 5+ години опит с къртене на бетон. Боравим с тежки къртачи без проблем и сме изградили строги работни навици. Поддържаме целогодишни работни отношения с фирми, като обслужваме техните нужди. Целта ни е да предоставим най-качествената и изгодна услуга за къртене на бетон. 

Не оставяме наполовина свършена работа и точно за това клиентите ни предпочитат пред други екипи в бранша. Говорим с клиентите си и се съобразяваме с техните изискваниия и очаквани резултати.

Нямаме подобни изисквания. Ако имате нещо ценно в помещението където ще се извършва къртенето е добре да го преместите. 

В случай, че имате ценни, но тежки предмети или мебели в близост до зоната за къртене – ние можем да Ви помогнем с преместването им. Предлагаме и услугата ‘Преместване на мебели’ за тези от Вас, които имат нужда от цялостно преместване.

Разполагаме и с разнообразие от опъковъчни материали. Имаме възможност да покрием мебелите с найлон, което е нелош вариант в някои случаи по желание на клиента. 

Свържете се с нас още днес!

Ще Ви обясним всичко което Ви интересува относно Къртене на бетон за София и областта.

Други услуги: