Преместване на мебели

Преместване на мебели бързо и без щети

Преместване на мебели - Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД

Една от най-търсените хамалски услуги е ‘преместване не мебели‘, именно защото с тази задача не може да се справи всеки. За да се запази доброто състояние на отделните мебели е необходима сръчност, прецизност и голямо количество енергия.

Ако вече сте опитали да се справите сами или сте извикали приятели на помощ, но крайната цел Ви се струва все по-далеч, значи имате нужда от професионална фирма, която да свърши тежката работа. Ние от Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД успешно се справяме с тези казуси вече над 13 години.

Преместване на мебели - ЦЕНИ

Ценови диапазон чрез който формулираме крайната оферта:

Преместване на мебели: ставка за работници/хамали

15 лв. / час

На човек, за София

✓ Товаро- разтоварване
✓ Пренасяне и подреждане
✓ Екипировка, оборудване, лицензи
Преместване на мебели: ставка за транспорт

40 до 60 лв.

Цени на час превоз

✓ 40лв. на час – Миниван 2м3
✓ 50лв. на час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. на час – Камион 20 м3
Преместване на мебели извън София: цена на километър

20 лв. / час

На човек, извън София

+ 0,65лв на км, за миниван (в двете посоки)
+ 0,90лв на км, за микробус (в двете посоки)
+ 1,10лв на км, за камион (в двете посоки)

Ето какво ще получите като част от услугата ‘преместване на мебели’

premestvane-na-doma-vkliuchva-snimka-1

Фолиране и обезопасяване

Предварително подготвяме мебелите като ги фолираме. Това Ви дава допълнителна сигурност, че всяка мебел ще бъде пренесена без щети и надрасквания.

преместване на дома включва снимка 2

Без значение дали дивана е ъглов или не, той ще бъде правилно пренесен и съхранен на 100%. Ще го получите в същото състояние в което сте ни го доверили, но на нова локация.

premestvane-na-doma-vkliuchva-snimka-3

Често срещаме този музикален инструмент и имаме опит с него. След обстойно обезопасяване и оглеждане на терена, нашите служители умело и бързо се справят със задачата. Поръчайте преместване на пиано

Препоръчай-хамали-ненчовски-хамалчо-еоод

Преместване на секции

Класическа задача! С правилното оборудване и опит всичко се случва изключително лесно. Всяка секция е индивидуална, но общото между всички е, че след преместване нямат никакви щети.

Вижте какъв тип премествания правим в границите на услугата.

Вярваме, че личния контак е най-добрия начин да изясним детайлите по проекта. За това можете да ни се обадите на посочения телефон. Това е още едно предимство за Вас, тъй като ще разговаряте със собственика на фирмата, а не с диспечери и други посредници. 

Колкото по-рано се свържете с нас, толкова по-бързо ще успеем да Ви включим в работния график. 

Коректни сме спрямо клиентите си вече 13 години и умеем да работим бързо и безпроблемно. Разгледайте препоръките, оставени от хора и фирми с които сме работили (дългосрочно). 

Също така, плащате след свършена работа, което Ви гарантира качествено изпълнение! 

Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД  разполага със специализирано оборудване за преместване и транспорт на тежки товари. Не е имало случаи в които товара да е прекалено тежък, за да го преместим. 

Благодарение на отлично обучените служители и правилното оборудване, всеки товар има начин да бъде пренесен. Обадете се и направете запитване!

Преместването на мебели е задача, която изисква подготовка. Не чакайте последния момент, а си помогнете, за да мине всичко по-леко. 

Имате право на БЕЗПЛАТНА консултация! Можем да Ви дадем множество страхотни съвети за подготовка при преместване на мебели. Обадете се и попитайте.

 

Да. Предлагаме и преместване на много по-тежки товари като масивни машини, пиана и др., но броят на служителите/хамали ще е повече от 2-ма. За пренасяне на повече килограми, следователно са нужни повече хора. 

След като установим колко е масата на дадения „тежък товар“ ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Цените ни са изградени на база качество и стойност на услугата ‘преместване на мебели’. Смятаме, че цените ни са напълно конкурентни спрямо останалите фирми на пазара. 

Ако сравните нашите цени с тези на други хамалски фирми, ще установите, че останалите работят дори на малко по-високи.

Консултации

Нека отговорим на всичко:

Други услуги: