Бус под наем за София

Поръчайте товарен бус под наем + шофьор за Софийска област 

Товарен бус под наем от Хамалчо ЕООД

Екип ‘Ненчовски’ се грижи за своите клиенти, като предлага тясно специализирани услуги. Представяме Ви новата ни услуга ‘Товарен бус под наем’ с която ще спестите много време и километри, ако нямате на разположение необходимия вид пътен транспорт. Но, защо тази услуга би Ви била полезна?

В услугата е включен и шофьор на товарния бус. Важно е вещите да бъдат транспортирани от професионалист, за да подсигурим тяхната цялост до крайната точка. Така, можете да сте сигурни, че мебелите и багажа Ви ще бъдат преместени с товарния бус без забележки и надрасквания. 

товарен бус под наем корица 01

Щом разполагате с екип от здрави момчета, благодарение на които да се извърши тежката част (преместване от апартамента/ къщата до буса), следователно тази услуга е подходяща за Вас. Наше задължение е да подсигурим товара след което да потеглим към крайната локация. Стигаме навреме и транспортираме всичко. 

При поръчка на товарен бус под наем от Хамалчо ЕООД, Вие получавате товарен бус + професионален служител от нашия екип за шофьор. Не предлагаме наем само на бус без шофьор. Ако се интересувате да наемете само товарен бус, молим разгледайте следните фирми:

  • buspodnaem.bg
  • omnicar-rent.bg
  • naemibus.com/price

БУС ПОД НАЕМ + ШОФЬОР
ЦЕНИ

Изготвяме всяка индивидуална оферта спрямо следните ценови ставки и други специфики по поръчките.

Товарен бус под наем: Ставка за работници

15 лв. / час

На човек за София

  Шофиране
Обезопасяване на товара
✓  Лиценз и екипировка
Товарен бус под наем: Ставка за транспорт/извозване

40 до 60 лв.

За превозно средство

✓ 40 лв./ час – Миниван 2м3
✓ 50 лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 60 лв./ час – Камион 20 м3

При направена поръчка за бус под наем, ние се ангажираме да Ви предоставим качествена услуга.

товарен бус под наем снимка 02 заявка

Заявка

Клиента определя от какво има нужда. Може да му е необходимо съдействие при преместването на вещите. Ние помагаме със съвети и факти спрямо обема на работа. Работим след приета оферта.

международно-преместване-ненчовски-хамали-корица

Пристигане на адрес

Наш служител пристига на посочения адрес с товарен бус. В зависимост от нуждите на клиента, вещите и багажа се нареждат в буса. След това се обезопасяват, за да се избегне нарушаване на тяхната цялост.

Транспортиране

Багажа, може да бъде различен по вид (с изключение на токсични и нелегални вещества) – мебели, вещи, дървен материал, скъпи склуптури и т.н.

товарен бус под наем снимка 033

Предаване на локация

Товарният бус пристига на крайния адрес. Наш служител премахва обезопасителите и се започва процес на разтоварване. Според предварителната уговорка, това може да се извърши и от наш служител.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

Товарен бус под наем за София и областта

Това става на въпрос още в офертата. За да изготвим подходяща оферта, която да Ви послужи оптимално трябва да знаем дали имате нужда само от шофьор на буса или и от служител който да се включи в пренасянето на вещите.

Изчисляваме количеството работа и пресмятаме времето за което може да бъде извършена с помощта на служител от екип Ненчовски. Взимаме присърце всеки приет обект и предлагаме адекватни решения за изпълнение на преместването. 

Обема на работата е определящ фактор без който не можем да предприемем последващи действия. От него зависи големината на товарния бус и факта дали ще имате нужда от помощ от наш служител. 

Самата проверка на обема работа извършваме по два начина:

  • Снимков/ видео материал

Клиента ни изпраща снимки и/или видео на багажа/ товара за пренасяне и транспорт. Целта на това е да избегнем оглед на място, ако обема е ясен на снимките.

  • Оглед на място 

Наш служител идва на адрес и определя обема на товара за транспорт и пренасяне. Този вариант е подходящ в случаи при които не може да се прецени работата само по снимковия материал.

Огледа на място е безплатен.

Шофьорите които извършват транспортирането са част от нашия хамалски екип ‘Ненчовски’. Те не са само шофьори, а професионални носачи и ще извършват пренасяне само ако това е част от офертата. Тоест, служителите ни извършват дейността която е определена в приетата от клиента оферта. 

Служителите ни са задължени да предоставят адекватен и обезопасен транспорт от точка А до точка Б, като превозват обезопасените вещи и съхраняват тяхното състояние. 

Подготовката се състои от няколко дейности, в зависимост от нуждите Ви:

  • При поръчка на товарен бус под наем +шофьор Вие имате отговорността да натоварите и разтоварите багажа. Нашия служител е ангажиран да го обезопаси и транспортира до крайната точка.

 

  • При поръчка на товарен бус под наем +шофьор който е ангажиран и с пренасяне на вещите, Вашата подготовка е да опаковате багажа. Ако имате нужда от кашони и опаковъчни материали, ние сме насреща – Кашони и опаковъчни материали .

Свържете се с нас още днес!

Нека обсъдим Вашите нужди в рамките на услугата.

Други услуги: