Кашони за преместване

Освен работници и бусове ще ви трябва и още нещо, без което едно преместване не може да мине гладко и ‘безаварийно’. Това са именно кашоните и опаковачните материали.

Кашони за преместване - ЦЕНИ

Не всичко, което се предлага на пазара е качествено и сигурно. Точно за това ние от Ненчовски, предлагаме удобството да не се ангажирате с намирането на тези материали сами. Работим само с добри и доказани доставчици, за да се възползвате от ТОП съотношение цена/качество на опаковъчните материали. Предоставените цени са в лева без ДДС:

Кашони

60/40/40 см
3.60 лв./бр.
 • За едри вещи
най-купуван

Кашони

55/34/33 см
3.00 лв./бр.
 • За класьори
 • За папки
 • За техника

Кашони

42/32/33 см
2.40 лв./бр.
 • За класьори
 • За книги
 • За хартия

Кашони

120/50/50 см
19.20 лв./бр.
 • За пренос на дрехи на закачалки

Други опаковъчни материали

Стреч фолио

14.40 лв./бр
 •  

Амбалажна хартия

за опаковане на чупливи предмети
18.00 лв.
 • 400 листа размер 50/35 см.

Тиксо

2.00 лв./бр.
 •  

Велпапе

с ширина 1м.
1.40 лв./м2
 •  

Крафт фолио

трислоен с ширина 1м.
2.40 лв./м2
 •  

Аеропласт

ширина 1м.
1.20 лв./лин. м.
 •  

Защо да изберете нашите продукти?

Разбираме значимостта на качествените опаковъчни материали и знаем, че те трябва да бъдат на първо място ЗДРАВИ. Нашата мисия е да направим вашия живот по-лесен по време на преместване.

Здравина

Предлагаме подбрани продукти, които гарантират сигурността и надеждността на вашите ценни стоки по време на транспортирането им.

Разнообразие

Разнообразните ни опаковъчни артикули дават избор да се сдобиете с перфектният размер и количество за следващото преместване.

Изгодни цени

Цените на обявените способия за опаковане в сайта са 100% конкурентни. Сравнете ги с тези на други места и се уверете сами.

съвети и подкрепа

Екипът ни е винаги на ваше разположение, при нужда от индивидуални съвети и насоки относно най-добрите практики за оптимално опаковане на стоки.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

'Кашони за преместване' - Често задавани въпроси

Да, кашоните са подходящи за транспортиране на стъклени предмети. Ние се занимаваме с пренасянето на различни стъклени изделия, включително посуда, порцеланови статуи, стъклопакети и други видове стъкло.

В работата си винаги отдаваме изключително внимание на безопасността на вашия товар, особено когато става въпрос за чувствителни и крехки предмети.

За да гарантираме, че стъклените изделия остават цели по време на транспортиране, препоръчваме да използвате подходяща защита. Това може да включва поставяне на хартия, аеропласт, велпапе или друг вид опаковъчен материал между стъклените предмети.

Наличието на подобна защита намалява риска от евентуални повреди по време на транспорта. Например, чаши и чинии трябва задължително да бъдат обвити в защитен материал, за да се избегнат счупвания и повреди по повърхността им.

Кашоните, които използваме са наистина изключително здрави и надеждни. Те са изработени от висококачествени материали и конструкция, която им позволява да издържат много тежки предмети без да се деформират или се повреждат.

Въпреки това, е важно да се има предвид, че ефективното разпределение на предметите ще подобри тяхната сигурност по време на транспорт. Един от факторите, които трябва да се вземат предвид, е размерът на кашона спрямо характеристиките на артикулите.

Ако сте на път да опаковате тежки предмети, като кухненски пособия или инструменти, бихме препоръчали да използвате по-компактни кашони. Поставянето на тежки предмети в по-малки кашони не само гарантира, че кашонът ще издържи теглото, но и го прави по- стабилен и лесен за пренасяне.

От друга страна, когато става въпрос за леки и обемни артикули, като възглавници, одеяла или други текстилни изделия, големите кашони са по-подходящи. Това позволява да се съчетаят повече артикули в един кашон, като се използва максимално пространството и се намалява риска от нараняване на предметите

Ако имате нужда от помощ със опаковането и транспорта на вещите ви ние със сигурност ще се справим! Екипът на Ненчовски притежава богат опит в сферата на преместванията. При нас не съществува „прекалено тежък багаж“. Нашата компания съществува в бранша вече цели 13 години, и това време ни дава увереност да се справим с всякакъв вид предизвикателства.

Разполагаме със специализирано оборудване за преместване и транспорт на тежки товари. Вярваме в нашите способности и можем да заявим, че досега е нямало нито един случай, в който товара да е бил твърде голям или тежък, за да го преместим и доставим на желаното място.

Но успехът ни не се дължи само на правилното оборудване, а и на отлично обучените служители. Те не само разбират особеностите на всеки проект, но и са в състояние да изготвят оптимален план за преместване и транспорт.

Независимо дали става въпрос за пренасяне на промишлени машини, оборудване за строителство или други тежки товари, ние сме тук, за да ви помогнем. Не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим следващият ви проект. Готови сме да ви предоставим оптимални решения за вашите нужди.

Най-големите кашони za premestwane, които предлагаме, са нашите стандартни големи кашони с размери 120/50/50 см. Тези кашони са подходящи за опаковане дрехи и закачалки, големи предмети или за транспортиране на повече малки кашони, които са подредени вътре в тях. 

Също така е много важно да съобразите размера на кашона с вида на предметите. Разположете артикулите с по – голямо тегло, като книги, в по-компактни кашони, докато леките артикули, като възглавници и спално бельо в по-обемни.

Слагането на тежки предмети в големи кашони може да предизвика проблеми по време на транспорта и се повишава вероятността от нараняване или повреда.

Свържете се с нас, за да получите повече информация за големите кашони и техните наличности.

Подготовката на плазмен телевизор за преместване е важна, за да се предотвратят повреди по време на транспортирането. Ето как да го направите:

 • Изключете телевизора и го оставете да се охлади.
 • Извадете всички кабели, дистанционни управления и аксесоари, които са свързани с телевизора. Приберете всичко заедно на едно място.
 • Защитете екрана с плат, велпапе или аеропласт.
 • Поставете телевизора в подходящ кашон, който е с размери подходящи за него и го уплънете с допълнителни опаковъчни материали като стиропор или аеропласт, за да предотвратите вибрации и удари.
 • Затегнете и залепете кашона внимателно.
 • Поставете стикер или маркировка обозначаваща съдържанието.

За преместване на книги препоръчваме използването на стандартни книжни кашони. Те са проектирани специално за опаковане и преместване и предлагат подходящ размер и здравина. В зависимост от количеството, които имате, можете да изберете кашони с различни размери, но обикновено тези с размери 42/32/33 см. са подходящи за повечето книги.

Не забравяйте да ги подреждате в кашона така, че тежките да бъдат в долната част, а по-леките в горната, за да предотвратите излишни натоварвания и потенциални наранявания на кориците.

Свържете се с нас!

Даваме безплатни съвети за подготовка при преместване на багаж!

Други услуги: