Превоз на диван

Преместване и превоз на диван за софийска област

Превоз на диван от екип Ненчовски

Представяме Ви така необходимата услуга с която ще Ви помогнем да се отървете или да преместите дивана на ново място. Във всеки дом намираме тази мебел и е неизбежно и наложително да сменяме старите дивани с нови. Но докато това е част от интериорния дизайн, също така е голям товар за пренасяне и транспортиране. 

Много хора нямат възможност да се справят с преместването на дивана си. Това е така, защото от една страна задачата изисква човек да е запознат с разглобяването на меката мебел, но и от друга изисква физическа сила, обезопасяване на товара и шофьорски умения. Има и доста тънкости при самото преминаване от стая в стая и качване на дивана в буса за извозване. Самата задача не е за един човек. Ние сме премествали стотици дивани през дългите години в които извършваме транспортна и хамалска дейност. С екип Ненчовски знаете, че работата ще бъде извършена качествено и без грешки!

превоз на диван корица 01

Извършваме услугата както за стари, така и за нови дивани. По желание на клиента опаковаме (фолираме) меката мебел преди преместването. Съобразяваме се с различни изисквания на клиентите и работим съвестно и бързо. Ако имате нужда от надеждна фирма за превоз на диван – ние сме насреща. Изхвърляме старите дивани в обособените за това сметища. 

Превоз на диван: ЦЕНИ

Ценови ставки по които се водим при изготвяне на индивидуални оферти за превоз на диван

Превоз на диван: ставка за хамали-служители

15 лв. / час

На човек за София

✓ Пренасяне и подреждане
✓ Товаро-разтоварна дейност
✓ Лиценз, оборудване, екипировка
Превоз на диван: ставка за транспортиране

40 до 60 лв.

За превозно средство

✓ 40лв./ час – Миниван 2м3
✓ 50лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 60лв./ час – Камион 20 м3

Превоз на диван - СТЪПКИ

Следваме долупосочените етапи при всяка поръчка за ‘Превоз на диван’.

превоз на диван подготовка

Подготовка

Премахваме ненужните възглавници и други части които могат да пречат при преместването. Консултираме се с клиента, за да сме сигурни точно как да извършим работата. 

превоз на диван преместване

преместване

Нашият екип се заема с преместването на дивана от жилището до буса или камьона който сме подготвили. Внимателно се преминава през всички помещения докато не стигнем до транспорта. 

международно преместване ненчовски хамали софия

Превоз

Натоварваме дивана в камьона/ буса и го обезопасяваме. Тръгваме към желаната дестинация. Тя може да бъде друга локация или сметище за изхвърляне на старите дивани.

Разтоварване

Пристигаме на дестинацията и разтоварваме дивана. Качваме го до горен етаж на кооперация или определената от клиента крайна точка. След като сме финализирали работата, предаваме обекта.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

ЧЗВ
ЗА превоз на диван ЗА СОФИЯ И ОБЛАСТТА

за цялостната услуга за превоз на диван

При нас е важно да планираме всичките си поръчки поне седмица предварително. Така гарантираме, че работата по самия превоз на диван ще се извърши с подходящите екипи и транспорт и по правилния начин. 

Седмица предварително е подходящ период през който да организираме човешкия си ресурс, а също и Вие да освободите време за нашето идване. Можете да се свържете директно с управителя на фирмата Георги Ненчовски за да направите запитване на телефон 0878 787 554

Ако не Ви се говори по телефона имате опция за директна връзка с чат бутона ни, форма за контакт или имейла ни.

Идваме на оглед на място само, ако не можем да изчислим обема на работа. Използваме доста често снимков материал изпратен от клиенти, за да установим това. Интересува ни и трасето през което ще се наложи да минем при пренасяне на дивана до буса. Ако дивана Ви се намира на висок етаж в жилищен блок, но не се събира в асансьора, това означава, че ще се наложи екипа ни да го пренесе по стълбите. 

Огледа на място е безплатен.

Работим с професионален екип от хора с опит. Вярваме, че така повишаваме качеството на работа, а също и бързината си. Целта ни е да извършим превоз на диван без щети и без да ангажираме излишно клиентите си. 

Наемаме нови служители и ги обучаваме за процеса на работа при всяка от услугите ни. Държим изключително много на безопасността, тъй като работим с тежки и скъпи предмети. Не поемаме излишни рискове за сметка на клиента – с нас сте в сигурни ръце.

За да отговорим точно на този въпрос трябва да знаем повече за нуждите Ви. Запознайте ни с обема работа, трасето и крайната точка и ще Ви дадем крайна цена и ориентировъчен срок за изпълнение. 

Няма специална подготовка която да предприемете. Тази задача е изцяло наша отговорност.

Да, реализираме превоз на няколко дивани наведнъж. Процедурата и етапите на работа си остават същите. Разликата е в обема на товара, което означава, че най-вероятно ще дойдем на оглед на място. Ще имаме предвид етажа, вида транспорт който е нужен, броя служители, обезопасителни материали и др.

Имаме възможност да поемаме по-големи поръчки, благодарение на екипа ни от здрави и опитни момчета и изрядните ни превозни средства. Свържете се с нас още днес!

Свържете се с нас и попитайте!

Ще Ви обясним всичко което Ви интересува относно тази услуга и дейността ни.

Други услуги: