Почистване на мазета София

Наемете професионална помощ за почистване на мазета за София на конкурентни цени още днес!

Почистване на мазета за София от екип Ненчовски

Фирма Хамалчо ЕООД и професионален хамалски екип Ненчовски се грижи за почистването на силно замърсени и наводнени мазета. Професионалният ни опит е изграден с години труд и усърдна работа с клиенти от столицата и покрайнините й. Справяме се с замърсявания от мазнини, боклуци, вредители и всякакви нетоксични отпадъци. Отзивите от почистените обекти превръщат тази услуга в една от най-търсените за фирмата ни.

Работим прецизно и сме педантични относно правилните техники и последователност за постигане на цялостното почистване на мазета за София. Крайната ни цел е да премахнем всички замърсявания (и вредители), след което да обезмирисим мястото, за да не напомня на предишното си неприятно състояние. Боравим с професионални и безвредни препарати, които не са опасни за хората при приключване на работата и предаване на обекта.

хамали-ненчовски-хамалчо-ЕООД

При приемане на нов обект за почистване подхождаме професионално и установяваме кои са главните проблеми. Започваме с тях след изхвърлянето на стари мебели, ако има такива (в повечето случаи има). Няма нищо срамно от вида на подобни мазета, ние сме тук, за да помогнем. Работим сигурно и държим клиента да остане доволен от нашата работа. 

В много голям брой от старите блокове, кооперации и къщи има проблем с тръбите. Старите тръби водят до течове, а това доста често се отразява на благоприятното състояние на мазетата, защото се намират в най-ниската точка на жилищните сгради. 

Ако решите да извършите почистването на мазета сами, би Ви отнело повече време отколкото, ако екипа ни се заеме с това. Работим на достъпни цени и използваме техника и специализирани препарати.

Поръчайте
услугата 'Почистване на мазета София'

Заявка и оглед:

Георги Ненчовски

Още услуги:

Почистване на мазета София
ЦЕНИ

Водим се по долупосочените ценови ставки за изготвяне на Вашата индивидуална оферта. 

Почистване на мазета София : Ставка за служители

15 лв. / час

На човек за София

  Специализирани машини (къртачи)
Товаро-разтоварна дейност
✓  Лиценз и екипировка
Почистване на мазета София: Ставка за транспорт/извозване

40 до 60 лв.

За превозно средство

✓ 40 лв./ час – Миниван 2м3
✓ 50 лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 60 лв./ час – Камион 20 м3

Почистване на мазета - СТЪПКИ

Следваме тези стъпки при почистване на мазета за гр. София:

почистване на мазета София етап 1

Изхвърляне на стари мебели и вещи

За да достигнем до съществената част трябва първо да се отървем от старите и непотребни мебели и вещи, които заемат място. Момчетата ни ги изнасят и товарят в камьона, а след това в близкото сметище.

почистване на мазета София етап 2

Почистване на боклуци и мръсотия

Мебелите ги няма, а зад и покрай мястото където са стояли се е натрупала мръсотия. Тя трябва да бъде отстранена, както и мръсната вода (ако има такава). Целта е да остане чист пода.

почистване на мазета София етап 3

Премахване на вредители

В новото Ви мазе не бива да има вредители. Екипа ни ги локализира и премахва с правилните препарати. Вредителите могат да са плъхове, хлебарки или друг вид насекоми. 

Обезмирисяване на мазето

Следва финалният етап от услугата ‘Почистване на мазета за София’ – промяна на атмосферата. Аромата на чистота и свежест е важна част, защото без него остава спомена за старо мазе. 

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

ЧЗВ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА ЗА СОФИЯ И ОБЛАСТТА

Ако имате възникнали въпроси относно услугата ни, препоръчваме да погледнете най-често задаваните такива от други наши клиенти.

Имате няколко опции за връзка с нас. Първата е с телефонно обаждане до главния управител на фирма Хамалчо ЕООД, Георги Ненчовски. Предпочитаме тази опция, защото по този начин имаме пряка връзка с клиента. Втората е чрез формата ни за контакт, тук, в сайта. Този вариант е добър, защото можете да изпратите снимки на мазето което има нужда от освежаване, за да преценим каква оферта да изпратим. 

Ще сме благодарни, ако се свържете с нас поне седмица предварително, за да направим графика на човешкия си ресурс. Разпределяме и камьоните и бусовете по план за действие. Добрата работа се извършва от подготвен екип!

Ако работата не е значително голяма, можете да изпратите снимки. Но в случай, че има много неща за изхвърляне и почистване или снимките не са пълни и ясни, ще се наложи да дойдем на предварителен оглед. Не се притеснявайте, не таксуваме нищо за огледа. Това е задължение от наша страна. Искаме да предвидим колко камьона и колко хамали работници ще са нужни за най-ефективно почистване. 

Когато приемем поръчка за почистване на мазета за София изпращаме своите специалисти. Те са здрави мъже с дълъг опит в тази сфера. Знаят как да премахват и местят тежки предмети с тренирани маневри и са почиствали професионално вече над 120 обекта. Тази професия си има тънкости и за това никога не бихме изпратили неопитни служители на обект.

Не оставяме наполовина свършена работа и точно за това клиентите ни предпочитат пред други екипи в бранша. 

Препоръчваме да вземете всичко ценно от помещението преди да дойдем за почистването. Оставете само нещата които не Ви трябват. Така работата ще върви значително по-лесно, а това означава, че ще приключим за по-кратко време. Ако мазето е пълно с вредители, препоръчваме да стоите на страна и да ни оставите да се справим с тях. 

Свържете се с нас и попитайте!

Ще Ви обясним всичко което Ви интересува относно тази услуга и дейността ни.

Други услуги: