Къртене на стени

Къртене на стени от всякакъв тип за гр. София и цялата област.

Работата се извършва от професионален екип на най-добри цени!

Къртене на стени за Софийска област

Тази услуга е сред най-търсените от клиентите на фирма Хамалчо ЕООД, като тя е част от ‘КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА’ категорията ни. С наша помощ при избиране на услугата ‘Къртене на стени’ ще спестите както средства, така и ценно време и тежки усилия. 

Самата услуга не е трудна, стига да се извършва от квалифицирани лица, каквито са членовете от екипа ни. Всеки един от тях е тесен специалист с дългогодишен опит в това направление. Предварително уточняваме пределите на работа и се подсигуряваме като правим проверки, за да не разбием важни зони като тръбопровод, ел. кабели и т.н. Именно тази част е изключително основополагаща за последващото къртене на стени. Имаме за цел да разрешим даден проблем, а не да го задълбочим!

Носещите стени са важни за здравината на самата сграда. Обследваме структурата и конструкциите, за да подготвим правилна тактика на работа.

Нашият екип от професионални къртачи разполага с важни познания относно конструкциите на всички видове сгради и прилежащи тръбопроводи и главни инсталации.

Разбира се, има разлика в работата що се отнася до материала на стената. Една стена може да бъде от бетон, тухла, гипсокартон,  YTONG, панелена или керпичена.

Запознати сме с всички тези материали и работим с тях вече над 13 години. 

Всеки материал има различна плътност. Например, бетона е композитен строителен материал и работата с него при къртене на стени е по трудоемка в сравнение с кирпича. Кирпича е естествен строителен материал, който се образува от глина пясък и вода. Това го прави по-удобен за работа. 

За всеки материал има приложим тип къртач с който работим. Техниката на екип Ненчовски е собственост на фирмата. Използваме съвременни машини и къртачи като си служим професионално с тях и спазваме изискванията за безопасност.

Можете да ни наемете при следващия си проект. Работим професионално и без излишни движения, а резултата от работата ни е 100% точност без аварии. 

Къртене на стени
ЦЕНИ

Изготвили сме ориентировъчни цени за всеки вид материал от който може да е изградена стената.

При направено запитване изготвяме индивидуална оферта спрямо обема на работа и съобразно ценовите ставки.

Къртене на стени

За София и областта

Къртене на бетонни стени
Къртене на панелени стени
Къртене на тухлени стени
Къртене на стени от гипсокартон
Къртене на стени от YTONG
Къртене на стени от кирпич

Цени от 59 лв./кв. м.

Цени от 59 лв./кв. м.

Цени от 35 лв./кв. м.

Цени от 7 лв./кв. м.

Цени от 14,50 лв./кв. м.

Цени от 18 лв./кв. м.

Къртене на стени + Чистене и Извозване

За София и областта

Къртене, чистене и извозване на бетонни стени

Къртене, чистене и извозване на панелни стени
Къртене, чистене и извозване на тухлени стени
Къртене, чистене и извозване на гипсокартон
Къртене, чистене и извозване на стени от YTONG
Къртене, чистене и извозване на кирпичени стени

Цени от 83 лв./кв. м.

Цени от 83 лв./кв. м.

Цени от 47 лв./кв. м.

Цени от 18 лв./кв. м.

Цени от 24 лв./кв. м.

Цени от 29 лв./кв. м.

Следваме долупосочените стъпки при извършване на услугата ‘Къртене на стени’

Оглед

С огледа успяваме да преценим обема на нужната работа и броя на работниците от екипа. При това, чрез него определяме къде може и къде не може да се кърти (тръбопроводи, инсталации и др.) Огледа ни помага да съобразим инструментите си.

къртене на стени за софия ненчовски снимка 05 къртене

Къртене на стени

Следваме плана на действие стриктно и съобразно желанията на клиента. Къртим гореизброените типове стени професионално и с висококачествена техника, която ни позволява да постигнем максимални резултати.

къртене на стени за софия ненчовски снимка 04 почистване

Почистване

Подхождаме напълно отговорно относно почистването. За разлика от други фирми в сферата, Хамалчо ЕООД извършва съвестно тази стъпка. Строителните отпадъци прибираме в чували. Така образуваният боклук е подготвен за следващия етап.

международно преместване ненчовски хамали софия

Извозване

Почистването задължително налага извозване на строителните отпадъци от чувалите в лицензирано място за изхвърляне на отпадъци.
Товарим чувалите в камьон или бус и ги извозваме в най-близкото сметище. Работим единствено със законни сметища.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ ЗА СОФИЙСКА ОБЛАСТ

С напредването на технологиите и нашата работа се улеснява. Приемаме снимков материал, но и ходим на оглед, ако е нужно – в случаите в които снимките не са достатъчни. Понякога не е ясно от снимките колко е големината и дебелината на стената за къртене. За това предпочитаме да се убедим като дойдем на място. 

Не бихме искали да дадем по-висока от необходимото цена. Държим да сме точни и конкретни, що се отнася до крайната цена.

Политиката на фирмата не допуска заплащане на огледа. Той е безплатен за всеки клиент. Част от работата ни е да се уверим сами в състоянието на всеки обект преди да започнем с къртенето. Което означава, че огледа е отговорност, която самите ние поемаме в състоянието си на фирма за специализиран транспорт и строителни услуги.

Клиента заплаща самия труд на екипа извършващ КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА услугата. При нас няма скрити такси и начисления. Поискайте оферта още днес!

Изградидли сме екип от професионалисти. С гордост можем да кажем, че всеки един от служителите ни има дългогодишен опит с къртенето на стени и познава отлично различните видове конструкции и материалите от които са изградени.

Боравим с тежки къртачи без проблем и сме изградили строги работни навици.

Поддържаме целогодишни работни отношения с фирми, като обслужваме техните нужди. Целта ни е да предоставим най-качествената и изгодна услуга за къртене на стени. 

Не оставяме наполовина свършена работа и точно за това клиентите ни предпочитат пред други екипи в бранша. Говорим с клиентите си и се съобразяваме с техните изискваниия и очаквани резултати.

Материала от който е изградена дадена стена е от огромно значение. Той се отразява както на цената на кв. м., така и на нашата работа. В таблицата за ценообразуване можете да разгледате цената за къртене на различните видове стени на кв. м. 

За да свършим качествено работата си, трябва да знаем с какъв материал ще работим. С тази информация ще изберем правилният тип къртач и допълнителна техника, ако е необходимо. 

Свържете се с нас още днес!

Ще Ви обясним всичко което Ви интересува относно Къртене на бетон за София и областта.

Други услуги: