Преместване на пиано

Преместване на пиано напълно изгодно за град София и страната.

Търсенето за преместване на пиано нараства с всяка изминала година. Предлагаме Ви страхотна услуга която ще осигури безпроблемно преместване и транспортиране на този тежък музикален инструмент до нова локация.


Преместване на пиано за София и страната

Ненчовски и Хамалчо ЕООД премества пиана от години в столицата и останалата част на България. До сега не сме имали трудности с тази задача, защото винаги сме подготвени и оборудвани със специална хамалска екипировка. Техниката е всичко. Чрез добри практики и опит сме затвърдили позицията си като една от най-добрите фирми за преместване на пиано на българския пазар. 

Пианото е подобно на много други мебели, но също така е деликатен и скъп инструмент който изисква внимателно маневриране. Конструкцията и сърцевината се взимат под внимание от екипа ни, за да се избегнат всякакви нежелани надрасквания и повреди. Правим оглед на стаите и изходните помещения като измерваме пространствата през които ще се осъществява процеса на преместване на пиано. 

преместване-на-пиано-цена-софия-снимка-1-1

Хамалския екип на Ненчовски пренася пиана всеки ден от различни точки на страната. Това е често срещан инструмент, който се използва от немалко професионалисти и любители. Пренасяме пиана от и в блокове, кооперации, къщи, читалища, училища, школи, магазини и всякакъв друг тип помещения и сгради. 

Препоръчваме да извикате професионалисти, вместо да се захващате сами. Премествали сме пиано от 7-мия етаж на блок по стълбите. Асансьора не е опция. А дори това да Ви се струва добра идея, повечето асансьори не са направени да издържат толкова голямо тегло. Не се опитвайте да използвате асансьор в никакъв случай. Поставяйте безопасността на преден план!

Услугата ни за преместване на пиано е част от главната категория: ‘Преместване на мебели професионално и изгодно.

Преместване на пиано - ЦЕНИ

Достъпни за всички области и градове в България. Само при нас!

Преместване на пиано: Цена за хамали

15 лв. / час

На човек за София

✓ Фолиране и пренасяне
✓ Товаро-разтоварна дейност
✓ Застраховка, оборудване, лиценз

Преместване на пиано: Цена за превоз

40 до 60 лв.

Цени на час за транспорт

✓ 40 лв. /час – Миниван 2м3
✓ 50 лв. /час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. /час – Камьон 20 м3

Преместване извън столицата: Цена на КМ.

20 лв. / час

На човек извън София

+ 0,65 лв. /км за миниван (за двете посоки)
+ 0,90 лв. /км за микробус
+ 1,10 лв. /км за камьон

Преместване на пиано - СТЪПКИ

Пълно обслужване за преместване на пиано и рояли от Вашия дом и транспортирането им до ново място напълно безопасно и прецизно.

преместване на пиано оглед

Оглед

Хамалският ни екип идва на адреса, за да направи професионален оглед на обстановката. Записват се размерите на пространствата и пианото. Преглежда се самия инструмент от всяка страна.

обезопасяване-на-пиано

Обезопасяване

При желание на клиента обезопасяваме пианото. Обвиваме музикалния инструмент с предпазна изолация и фолио за допълнителна сигурност. Спокойни сме когато клиента се чувства добре!

преместване-на-пиано-снимка-01

преместване

Преместваме пианото с лекота и изпитани методи. Персонала ни е опитен и изпълнен с еднергия дори при преместване от 8-мия етаж. Цялото преместване се прави както експедитивно, така и изключително внимателно.

международно преместване ненчовски хамали софия

транспорт

Транспорта е подготвен и чака отпред, за да натоварим пианото Ви. След качването му в камьона, момчетата ни го обезопасяват за пътуването. Като пристигнем до новия адрес, пианото се пренася от камьона до уговорената локация.

Поръчайте кашони

Грабнете необходимите кашони и опаковачни приспособления напълно изгодно!

Още услуги:

ЧЗВ
ЗА Преместване на пиано

Ако имате възникнали въпроси относно преместването на пианото или рояла Ви – вижте ЧЗВ по темата от наши клиенти. Ако не намирате отговор, потърсете ни – ще се радваме да помогнем.

Преместването на пиано се различава от останалите услуги. Цената зависи от етажа, разстоянието между двете локации и много други фактори. В таблицата по-горе сме свели нещата до хамалски труд и транспорт, за да имате обща представа за крайната цена. Пак напомняме, че таблицата отразява ПРИМЕРНИ цени. 

Свържете се с нас през чат бутона, контакт-форма или директно обаждане. Ще насрочим оглед и ще Ви предадем изгодна оферта! Оставете пианото си в нашите ръце.

 

Има съществено значение дали ще пренасяме пиано или роял. Това са два напълно различни по вид струнни инструмента. Размера на рояла е значително по-голям. Следователно рояла е по-тежък и по-трудно преносим. За рояла се изискват повече служители които да водят пренасянето. 

За рояла ще ни е необходим голям камьон и определен тип обезопасителни каиши. С тях го захващаме от всички страни преди транспортирането. 

Това не може да се прецени без оглед. Терена през който ще трябва да се премине с пианото е от огромно значение. Най-често използваме 3-4 души. Ако си мислите че пианото е тежко на равна повърхност, представете си да го пренасяте по стълбище. Разликата е в опита и квалификацията. Екипа ни е изграден от здрави, атлетични и работливи момчета които знаят как да работят с пиана.

За услугата ‘преместване на пиано’ не Ви е нужна специална подготовка. Ние извършваме цялата работа. Единствено може да премахнете вещите от пианото (ако има такива) преди да дойдем, както и да преместите домашните любимци в друга стая, за да не се изплашат от нашите работници. 

По-високите етажи не могат да ни спрат. Преместваме пиана от всякакви етажи, локации, далечни села, тавани и т.н. Уменията ни не спират до там. Премествали сме огромни машини тежащи над 1 тон. Няма как едно преместване на пиано да ни се опре. 

Поръчай безплатен оглед!

Обадене ни се на тел:

Елате в офиса: