Преместване на пиано

Преместване на пиано напълно изгодно за град София и страната

Търсенето за преместване на пиано нараства с всяка изминала година. Предлагаме Ви страхотна услуга която ще осигури безпроблемно преместване и транспортиране на този тежък музикален инструмент до нова локация.


Преместване на пиано за София и страната

Ненчовски и Хамалчо ЕООД премества пиана от години в столицата и останалата част на България. До сега не сме имали трудности с тази задача, защото винаги сме подготвени и оборудвани със специална хамалска екипировка. Техниката е всичко. Чрез добри практики и опит сме затвърдили позицията си като една от най-добрите фирми за преместване на пиано на българския пазар. 

Пианото е подобно на много други мебели, но също така е деликатен и скъп инструмент който изисква внимателно маневриране. Конструкцията и сърцевината се взимат под внимание от екипа ни, за да се избегнат всякакви нежелани надрасквания и повреди. Правим оглед на стаите и изходните помещения като измерваме пространствата през които ще се осъществява процеса на преместване на пиано. 

преместване на пиано цена софия

Хамалския екип на Ненчовски пренася пиана всеки ден от различни точки на страната. Това е често срещан инструмент, който се използва от немалко професионалисти и любители. Пренасяме пиана от и в блокове, кооперации, къщи, читалища, училища, школи, магазини и всякакъв друг тип помещения и сгради. 

Препоръчваме да извикате професионалисти, вместо да се захващате сами. Премествали сме пиано от 7-мия етаж на блок по стълбите. Асансьора не е опция. А дори това да Ви се струва добра идея, повечето асансьори не са направени да издържат толкова голямо тегло. Не се опитвайте да използвате асансьор в никакъв случай. Поставяйте безопасността на преден план!

Услугата ни за преместване на пиано е част от главната категория: ‘Преместване на мебели професионално и изгодно.

Преместване на пиано: ЦЕНИ

Достъпни за всички области и градове в България. Само при нас!

Преместване на пиано: Цена за хамали

15 лв. / час

На човек за София

✓ Фолиране и пренасяне
✓ Товаро-разтоварна дейност
✓ Застраховка, оборудване, лиценз
Преместване на пиано: Цена за превоз

40 до 60 лв.

Цени на час за транспорт

✓ 40 лв. /час – Миниван 2м3
✓ 50 лв. /час – Микробус 14 м3
✓ 60лв. /час – Камьон 20 м3
Преместване извън столицата: Цена на КМ.

20 лв. / час

На човек извън София

+ 0,65 лв. /км за миниван (за двете посоки)
+ 0,90 лв. /км за микробус
+ 1,10 лв. /км за камьон

Пълно обслужване за преместване на пиано от Вашия дом и транспортирането му до ново място напълно безопасно и прецизно

преместване на пиано оглед

Оглед

Хамалският ни екип идва на адреса, за да направи професионален оглед на обстановката. Записват се размерите на пространствата и пианото. Преглежда се самия инструмент от всяка страна.

преместване на пиано обезопасяване

Обезопасяване

При желание на клиента обезопасяваме пианото. Обвиваме музикалния инструмент с предпазна изолация и фолио за допълнителна сигурност. Спокойни сме когато клиента се чувства добре!

преместване на пианото

преместване

Преместваме пианото с лекота и изпитани методи. Персонала ни е опитен и изпълнен с еднергия дори при преместване от 8-мия етаж. Цялото преместване се прави както експедитивно, така и изключително внимателно.

международно преместване ненчовски хамали

транспорт

Транспорта е подготвен и чака отпред, за да натоварим пианото Ви. След качването му в камьона, момчетата ни го обезопасяват за пътуването. Като пристигнем до новия адрес, пианото се пренася от камьона до уговорената локация.

Поръчайте кашони

Грабнете необходимите кашони и опаковачни приспособления напълно изгодно!

Още услуги:

Преместването на пиано се различава от останалите услуги. Цената зависи от етажа, разстоянието между двете локации и много други фактори. В таблицата по-горе сме свели нещата до хамалски труд и транспорт, за да имате обща представа за крайната цена. Пак напомняме, че таблицата отразява ПРИМЕРНИ цени. 

Свържете се с нас през чат бутона, контакт-форма или директно обаждане. Ще насрочим оглед и ще Ви предадем изгодна оферта! Оставете пианото си в нашите ръце.

 

Има съществено значение дали ще пренасяме пиано или роял. Това са два напълно различни по вид струнни инструмента. Размера на рояла е значително по-голям. Следователно рояла е по-тежък и по-трудно преносим. За рояла се изискват повече служители които да водят пренасянето. 

За рояла ще ни е необходим голям камьон и определен тип обезопасителни каиши. С тях го захващаме от всички страни преди транспортирането. 

Това не може да се прецени без оглед. Терена през който ще трябва да се премине с пианото е от огромно значение. Най-често използваме 3-4 души. Ако си мислите че пианото е тежко на равна повърхност, представете си да го пренасяте по стълбище. Разликата е в опита и квалификацията. Екипа ни е изграден от здрави, атлетични и работливи момчета които знаят как да работят с пиана.

За услугата ‘преместване на пиано’ не Ви е нужна специална подготовка. Ние извършваме цялата работа. Единствено може да премахнете вещите от пианото (ако има такива) преди да дойдем, както и да преместите домашните любимци в друга стая, за да не се изплашат от нашите работници. 

По-високите етажи не могат да ни спрат. Преместваме пиана от всякакви етажи, локации, далечни села, тавани и т.н. Уменията ни не спират до там. Премествали сме огромни машини тежащи над 1 тон. Няма как едно преместване на пиано да ни се опре. 

Поръчай безплатен оглед!

Обадене ни се на тел:

Елате в офиса: