Преместване на хладилник

Преместване на хладилник от всяка точка на България

Преместване на хладилник от хамали Ненчовски и фирма Хамалчо ЕООД

Имате нужда да преместим и изхвърлим стария ръждясал хладилник? Или сте закупили нов и нямате представа как да го транспортирате до дома си? Варианти има много, а решението е едно! Предлагаме Ви услугата ни ‘преместване на хладилник’. Напълно достъпна за клиенти от София и страната – подходяща дори и за студенти.

Когато приемем поръчка за преместване на хладилник, следваме внимателно инструкциите за ‘Безопасно пренасяне на хладилници’ от Г. Ненчовски. Има много различни модели, но частите по хладилника са почти едни и същи. Затова прилагаме конкретни техники, що се отнася до правилно преместване и транспортиране на бялата техника. 

преместване на хладилника цена снимка 1

Различните модели хладилници имат различни по вид рафтове. При някои те се вадят, а при други – не. Обезопасяването започва от вратите. При реалното преместване вратите могат да се отворят и наранят. Екипа ни ги подсигурява с опаковъчни материали, за да се избегне внезапното отваряне на вратата в неподходящ момент. Вратите на хладилника не се стягат прекалено, защото тогава има риск за разместване na центровката. Хамалчо ЕООД използва опаковъчно тиксо след което не остават следи. 

В процеса на преместване не оставяме хладилника на едната му страна. Тогава има риск маслото от компресора да се разтече по охлаждащите линии. При това, когато се изправи, маслото може да не се върне изцяло до компресора, а да остане по охладителните тръби – тогава има опасност хладилника да дефектира. Познаваме добре тази техника и изцяло се съобразяваме, за да запазим състоянието й.

Преместване на хладилник - ЦЕНИ

На база различни хамалски дейности сме изградили ценови ставки

Преместване на хладилник: ставка за хамали

15 лв. / час

На човек за София

✓ Пренасяне и подреждане
✓ Товаро-разтоварна дейност
✓ Лиценз, оборудване, екипировка
Преместване на хладилник: ставка за транспорт

40 до 60 лв.

За превоз

✓ 40лв./ час – Миниван 2м3
✓ 50лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 60лв./ час – Камион 20 м3
Преместване на хладилник извън София: цена на километър

20 лв. / час

На човек извън София

+ 0,65лв на км за миниван (в двете посоки)
+ 0,90лв на км за микробус (в двете посоки)
+ 1,10лв на км за камион (в двете посоки)

Преместване на хладилник - СТЪПКИ

Услугата ‘преместване на хладилник’ има няколко стъпки които водят до страхотни резултати.

преместване-на-хладилник-обезопасяване

Обезопасяване на хладилника

Рафтовете и частите от вътрешността се изваждат и поставят заедно на едно място. Те се пренасят отделно. Хладилника се обезопасява – вратите се пристягат умерено, за да не се отварят. Прилага се допълнително уплътнение върху техниката.

преместване на хладилник преместване

Преместване и натоварване

Време е за преместване на хладилника. В зависимост от размера, екипа ни използва професионално оборудване за преместването. Хладилника се накланя за по-лесно маневриране. Качваме го на камьона и там го захващаме, за да не се мести при транспорта.

международно преместване ненчовски хамали софия

Транспортиране

Камьоните, бусовете и останалите ни транспортни средства са в пълна изправност и отлична кондиция. Безопасността на екипа и цялостта на вещите Ви са от главно значение. Ненчовски и Хамалчо ЕООД поема пълна отговорност за правилното транспортиране до краен адрес.

Разтоварване и предаване

Хладилниците се разтоварват от камьона само от квалифицирани служители. Това са тежки предмети и процеса на разтоварване се следва стриктно. След това, хладилника се премества до крайната точка – апартамент, офис, къща и т.н.т

Поръчайте опаковачни материали на изгодни цени!

Трябва Ви амбалажна хартия, стреч фолио и тиксо? Имаме ги!

Полезни статии:

ЧЗВ
ЗА преместване на хладилник

‘Преместване на хладилник’ от и за София и страната

Молим да се свържете с нас възможно най-рано. Това е от огромно значение, тъй като работния график по който се водим може да е запълнен с поръчки. Работим с клиенти от цялата страна и държим да спазваме уговорките си на 100%. Пунктуалността е важна за изграждане на добри работни взаимоотношения. Разчитаме на Вас, да ни се обадите/ пишете една или две седмици предварително.  

Услугата ‘преместване на хладилник’ е сред най-търсените ни. Хладилника е техника, с която всеки офис и домакинство трябва разполага. Можете да се доверите на професионализма и опита ни. Хладилника Ви е в сигурни ръце. Ненчовски и Хамалчо ЕООД поема пълна отговорност за правилното пренасяне и транспортиране на бялата техника. Не допускаме грешки при пренасяне!

Определено, да! Задължително хладилника трябва да е празен при пренасяне. Ако има останали неща в него има опасност от повреди и наранявания, вследствие от пренасянето и транспорта. Внимателно прегледайте дали сте премахнали и най-малкият буркан, за да няма лоши последици. Екипа ни преглежда хладилника и изважда рафтовете на моделите които позволяват това. Докато го правят, най-вероятно ще установят, ако сте забравили нещо вътре. Но не разчитайте само на тях! Това е Ваше задължение.

Правим това цели 13 години. Разбрали сме как да вършим работата си бързо и ефективно. Бихме казали, че преместването не отнема време, но това зависи и от много други фактори. От значение е местопопложението, терена, разстоянието до крайния адрес, трафика, етажа и т.н.т. Не са малко, но ние сме свикнали да се съобразяваме с обстановката и да следваме инструкциите на клиента. За да имате по-ясна представа за това колко време ще отнеме и на каква цена – свържете се с нас! Ще обсъдим детайлите за преместване и ще Ви изпратим индивидуална оферта. 

Да. Поемаме поръчки за преместване на множество хладилници и техика. За подобни големи поръчки очакваме да се свържете с нас поне седмица предварително. При толкова големи товари трябва да подготвим екип от повече хамали и камьони. Всички хладилници могат да бъдат преместени, благодарение на нашите атлетични и трудолюбиви служители! 

Очакваме Ви!

Даваме безплатни съвети за подготовка при преместване на хладилник!

Други услуги: