Почистване на тавани София

Отличен начин да се справите със стария претрупан таван – 50+ извършени поръчки за почистване на тавани в гр. София.

Почистване на тавани София: Още за услугата

Мебели, вещи, дрехи, буркни, книги, тухли, ламарини и др.  Професионален хамалски екип Ненчовски премахва и почиства силно замърсени тавани от битов и промишлен отпадък. Превръщаме таванското Ви помещение в празно, изчистено и ароматизирано пространство. Имаме над 10 годишен опит в сферата за град София и областта. Можете да се  възползвате от конкурентни цени и опитни хамали служители чиято цел е предоставяне на най-добрата услуга за почистване на тавани в София. 

Голям процент от българите събират и складират вещи с умисъл, че някога те ще бъдат потребни. В повечето случаи помещенията като тавани и мазета служат за склад на тези вещи и предмети. След години обаче се налага това пространство да бъде освободено от излишния товар, за да се направи място за нещо друго. Нашата услуга за почистване на тавани в София и околността е необходимост за клиентите ни. Премахваме всичко – от малки стъкла и мръсотия до големи и тежки мебели.

Сортираме боклуците по човали и ги извозваме до определените за това сметища в близост. Държим на правилното изхвърляне на отпадъците. Много колеги в бранша не спазват законите за изхвърляне на строителни отпадъци което вреди на инфраструктурата.

Отстраняването на вредителите е част от услугата, особено при едропанелното строителство или други стари жилищни сгради. Всяка приета поръчка взимаме изключително на сериозно. Почистваме таваните и от следи от вредители като хлебарки, плъхове, мишки и т.н. Услугата включва минимум 2-ма работници и 1 бус. За нас е по-важно работата да бъде свършена качествено от колкото бързо. Това не означава, че не работим експедитивно, дори напротив. 

Поръчайте
услугата 'Почистване на мазета София'

Заявка и оглед:

Георги Ненчовски

Още услуги:

Почистване на тавани София
ЦЕНИ

Съобразяваме се с вече изградените ни ценови ставки, които можете да разгледате по-долу: 

Почистване на тавани София : Ставка за служители

15 лв. / час

На човек за София

  Специализирани машини 
Товаро-разтоварна дейност
✓  Лиценз и екипировка
Почистване на тавани София: Ставка за транспорт/извозване

40 до 60 лв.

За превозно средство

✓ 40 лв./ час – Миниван 2м3
✓ 50 лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 60 лв./ час – Камион 20 м3

Почистване на тавани - СТЪПКИ

Следваме няколко стъпки при почистване на тавани за гр. София и околията:

почистване на тавани софия изхвърляне на мебели

Изхвърляне на тежки мебели и предмети

Започваме с най-тежката част, а именно секции, шкафове, фотьойло и други мебели и трудни за пренасяне вещи. Разчистваме помещението, за да преминем към останалите етапи.

почистване на мазета София етап 2

Почистване на останали боклуци

Екипа старателно премахва по-малките останали боклуци и прах от тавана Ви. След това се обръща внимание на детайлите – ъглите, паяжини и други.  

почистване на тавани софия вредителли

Отстраняване на вредители

В новото Ви мазе не бива да има вредители. Екипа ни ги локализира и премахва с подходящи и качествени препарати. Вредителите могат да са плъхове, хлебарки или друг вид насекоми. 

почистване на тавани софия обезмирисяване

Обезмирисяване на мазето

Завършекът на едно цялостно почистване е в самата атмосфера. Няма как да Ви бъде приятно като влизате в помещение което мирише на старо и лошо. Грижливо обезмирисяваме тавана Ви.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

За ПОЧИСТВАНЕ НА Тавани В СОФИЯ И ОБЛАСТТА

ЧЗВ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА тавани ЗА СОФИЯ И ОБЛАСТТА

Ако имате възникнали въпроси относно услугата ни, разгледайте най-често задаваните от други наши клиенти. Оставаме на линия ако имате нужда да се свържете с нас!

Можете да се свържете с управителя на фирмата, Георги Ненчовски като позвъните на посочения номер в сайта: 0878-787-554

Също така, ако не Ви се говори по телефона, имате възможност да ни пишете директно с контакт формата в уебсайта или през чат бутона. Направили сме го лесно и удобно за всички. 

Що се отнася до въпроса, колко дни предварително да се свържете с нас – колкото по-рано, толкова по-добре за нас. Обичаме да сме подготвени. Трябва да организираме служителите си и транспорта за извозване на боклуци, а това означава, че е добре да ни се обадите седмица по-рано. 

Правим огледи за почистване на тавани, само ако е необходимо. В случай, че снимките са неясни или помещението е много голямо и не може да преценим колко е работата по обекта. Тогава идваме да огледаме обема на работата и начина на разтоварване до буса/ камьона. В много сгради няма асансьор или той не се използва по ред причини. 

При огледа не начисляваме такси. Огледа е безплатен за всеки клиент. Като професионална фирма за специализиран транспорт и товаро-разтоварна дейност, ние сме длъжни да определяме обема работа.

Когато приемем поръчка за почистване на тавани за София изпращаме своите специалисти точно за тази услуга. Те са силни мъже с дълъг опит в пренасянето и почистването. Знаят как да премахват и местят тежки предмети и са експерти в отстраняването на вредителите и следите от тях. Тази професия има особености и за това никога не бихме изпратили неопитни хора на подобен обект.

Работим съвестно и старателно, защото го правим с цел удовлетвореност на клиента. Благодарение на клиентите сме в бранша и ги ценим.

Специално за тази услуга препоръчваме да приберете вещите които ще Ви трябват или искате да запазите. Ако това което искате да запазите е прекалено тежко, изчакайте да дойдем и ни кажете къде да го преместим. Екип Ненчовски се състои от разбрани момчета и ще се съобразят с Вашите изисквания. Всяко почистване на тавани е различно, а също се отнася и до предпочитанията на всеки клиент. 

Свържете се с нас и попитайте!

Ще Ви обясним всичко което Ви интересува относно почистване на тавани за София.

Други услуги: