Преместване на багаж

Преместване на багаж от всяка локация на страната.

Преместване на багаж за София и цяла България

Услугата за преместване на багаж е една от най-разпространените сред клиентите ни. Където и да отивате ще имате нужда да вземете определено количество багаж. Той може да се състои от най-различни предмети, дрехи, вещи и техника. Но в моментите когато багажа Ви е прекалено много или прекалено тежък – ние идваме на помощ. 

Преместването и транспортирането на багаж е уморителна, дори непосилна работа за повечето хора. Ако нямате атлетични приятели с достатъчно голям транспорт Ви съветваме да се обърнете към професионалният ни екип от хамали. Поемаме поръчки от цялата страна като преместваме огромни количества багаж на дълги разстояния.

преместване на багаж софия картинка 1

Приготвянето на багажа се осъществява от Вас, но също така ние предлагаме допълнително опаковане за още по-голяма сигурност. Чрез тази дейност предотвратяваме изсипването и разпиляването на съдържанието. Опаковането (и фолирането) имат функция за възпрепятстване на нежелани драскотини и вреди по повърхнината на багажа. Съветваме Ви да извлечете максимална ползва от допълнителните услуги които предлагаме.

Преместване на багаж - ЦЕНИ

Ценови ставки чрез които изготвяме крайната оферта за преместване на багаж

Преместване на багаж: ставка за хамали-служители

15 лв. / час

На човек за София

✓ Пренасяне и подреждане
✓ Товаро-разтоварна дейност
✓ Лиценз, оборудване, екипировка
Преместване на багаж: ставка за транспортиране

40 до 60 лв.

За превозно средство

✓ 40лв./ час – Миниван 2м3
✓ 50лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 60лв./ час – Камион 20 м3
Преместване на багаж извън София: цена на КМ

20 лв. / час

На човек извън София

+ 0,65 лв на км за миниван (в двете посоки)
+ 0,90 лв на км за микробус (в двете посоки)
+ 1,10 лв на км за камион (в двете посоки)

Преместване на багаж - Стъпки

преместване-на-багаж-софия-обезопасяване

Фолиране и предпазване

Обезопасяваме всичко което клиента сметне за нужно и ценно. Всякакъв вид багаж може да бъде фолиран, без ограничения. Предпазваме вещите Ви напълно с професионална техника на фолиране. С нас багажа Ви е защитен!

преместване на багаж преместване

Преместване на багаж

Време е за преместване на багаж – екипът ни в действие. Момчетата ни са тренирани и опитни в местенето. Колкото и да е тежък кашона, куфара или чувала, той ще бъде преместен внимателно и експедитивно до камьона.

международно преместване ненчовски хамали софия

Транспортиране

Камьоните и останалите транспортни средства са собственост на фирмата. Те са качествени и в пълна изправност. С тях поемаме множество поръчки всеки ден от различни локации в страната. Багажа Ви се подрежда грижливо и пристига на крайната дестинация. 

Разтоварване

Разтоварваме куфарите на договорения адрес. След това ги преместваме от камьона/буса до определеното жилище. Имаме предвид предпочитанията на клиента (къде да бъдат поставени кашоните, саковете и др.). Разтоварваме съсредоточено и внимаваме с всеки товар.

'Преместване на багаж'
от и за София и страната

Ако имате възникнали въпроси относно услугата ни, препоръчваме да погледнете най-често задаваните такива от други наши клиенти.

Предпочитаме да говорим по телефона. Смятаме, че това е най-добрия начин да осъществим контакт и да разберем от какво имате нужда. Стараем се да съберем колкото се може повече информация за работата и желанията на клиентите си. Така ще сме напълно подготвени и екипирани. Разбира се, има още два начина да направите запитване. Ако не Ви е удобно да разговаряме директно, можетет да се свържете с нас през чат бутона или през контак-формата в сайта. 

Най-добре ще е да ни информирате седмица по-рано, за да успеем да Ви включим в графика си. Екипа ни е многоброен, но понякога имаме много поръчки, затова съветваме да направите своята заявка възможно най-рано.

Да. Пренасяме посуда, порцеланови статуи, стъклопакети и стъкло във всякакъв вид. Имаме много поръчки при които ни се налага да преместваме и транспортираме кашони със стъклени предмети. Хамали Ненчовски работят абсолютно внимателно с чупливи предмети.

Препоръчваме единствено да поставяте хартия или друг вид опаковъчен материал между стъклените предмети. В кашона или сака има голяма вероятност от щети, ако не го направите. Примерно, съдовете (чаши и чинии) задължително се овиват в предпазна хартия.

Ще се справим! За екип Ненчовски няма прекалено тежък багаж. Ние сме в бранша вече 13 години и съумяваме да преценим колко души са необходими за преместване на дадено тегло. Колектива ни е само от подбрани професионалисти с опит. 

Направете запитване, а ние ще дойдем на оглед, за да преценим колко души ще са необходими за преместване на тежкия товар. 

При нас всичко е от значение. Това зависи от типа на багажа Ви. В такива моменти съветваме да се свържете директно със собственика на фирма „Хамалчо ЕООД“. Ще получите отговори за цялостната подготовка преди хамалите ни да дойдат на адреса. Лесно е ! Обадете се на посочения номер и поискайте БЕЗПЛАТНА консултация. При нас всичко е удобно и качествено!

Да. Поемаме поръчки за преместване на тонове чували с фураж, въглища и други важни за бита необходимости. Това са разпространени товари които не могат да бъдат пренасяни от всеки. Щадете тялото си и се обърнете към нас. Камьоните ни са достатъчно широки и дълбоки, за да натоварим голяма бройка чували. 

Цените ни са едни от най-ниските за професионално хамалско обслужване на пазара. Сравнете ги с тези на конкурентите ни и направете своите изводи. Успяваме да поддържаме изгодни цени за нашите клиенти поради много фактори. Ефективното боравене с квалифицирано хамалско оборудване ни прави гъвкави. Както и факта, че то е собственост на фирмата, а не под наем. 

Искаме цените ни да са достъпни за всички. Когато клиента е доволен от цената и обслужването – ние сме постигнали целта си!

Свържете се с нас!

Даваме безплатни съвети за подготовка при преместване на багаж!

Други услуги: