Кърти чисти извозва София

Кърти чисти извозва е професионална услуга достъпна за домакинства и фирми

Кърти чисти извозва за София

Кърти чисти извозва е универсална услуга която предлагаме и извършваме от години. Екип Ненчовски отделя специално внимание и инвестира в развитието на екипа и оборудването, за да е в челните позиции на тази тясно специализирана сфера.

Много от клиентите ни са от гр. София, но не само. Работим с домакинства и компании от град София. Километрите не са ни проблем, ако става въпрос за работа. Притежаваме безупречни машини за къртене (къртачи, перфоратори и др.) и знаем точно как да ги използваме с прецизност.

кърти чисти извозва софия ненчовски снимка 02

Отлично познаваме и най-малките детайли по отношение на услугата. Те са част от ежедневната ни дейност като сплотен екип. Работата се върши по точни указания на клиента, за да няма и минимални разминавания в резултата. Поемаме обекти за които сме 100% сигурни, че ще бъдат обработени изрядно.

Съобразяваме се с предпочитанията на клиентите, но даваме и експертно мнение, когато то бива поискано. Това е така, защото изникват и казуси по отношение на къртенето които доста често разрешаваме. Познаваме архитектурата на различните строителства и сме наясно къде може и къде не може да се кърти.

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА София
ЦЕНИ

Това са ценовите ставки по които изготвяме крайната оферта за КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА услугата.

Кърти чисти извозва : Ставка за работници

12 лв. / час

На човек за София

  Специализирани машини (къртачи)
Товаро-разтоварна дейност
✓  Лиценз и екипировка
Кърти чисти извозва: Ставка за транспорт/извозване

20 до 50 лв.

За превозно средство

✓ 20 лв./ час – Миниван 2м3
✓ 30 лв./ час – Микробус 14 м3
✓ 50 лв./ час – Камион 20 м3

Можете да видите процеса на работа за всеки обект ‘КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА’

кърти чисти извозва софия ненчовски снимка 03

Къртене

Началната част, както се досетихте е КЪРТЕНЕТО. Вече сме обсъдили и уточнили къде и как ще се извърши то. Действаме и се съобразяваме с плана на работа и границите поставени от клиента. Бързо и уверено с внимание към детайлите.

кърти чисти извозва софия ненчовски снимка 04

Чистене

Няма спор, че след къртенето остава голям обем бетон, тухли, мазилки и т.н.т. Подготвили сме почистващо оборудване, за да съберем в чували и натоварим боклуците. След това старателно хигиенизираме помещението.

транспортиране

Извозване

Натоварените чували с боклук извозваме с предназначения транспорт. Той може да бъде бус или камьон, в зависимост от обема на работата. Товара се транспортира и изхвърля от нашите работници в близкото сметище.

кърти чисти извозва софия ненчовски снимка 05

Предаване на обекта

Когато сме извършили и трите етапа на ‘Кърти чисти извозва’ услугата идва ред да предадем обекта в очаквания вид. Клиента инспектира работата и след като остане доволен от крайният резултат той е финализиран.

Поръчайте кашони за Вашия багаж

Трябват Ви кашони и други опаковъчни материали?

Полезни статии:

Често задавани въпроси от клиенти

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА ЗА СОФИЯ И ОБЛАСТТА

При интерес към услугата Ви препоръчваме да се свържете с нас поне седмица преди датата на която искате да свършим работата. Така ще съумеем да запазим оборудването (къртачи, камьони, бусове и т.н.) което ни е нужно за Вашия обект. 

Някои поръчки изискват повече време и именно за това правим планиране на всеки обект. Огранизираме екипи от професионални къртачи и съобразяваме останалите ангажименти с тях. 

Най-добрият вариант за преценка на количеството работа е огледа на място. Но понякога това не е уместно. В някои случаи ще предпочетем снимков материал или видео на помещението. Това е масово използвано средство, което започва да заменя реалният оглед. 

Въпреки това, ако клиента няма възможност да изпрати снимки и видео на въпросния обект – ще дойдем да огледаме на място. 

Винаги взимаме работата по ‘КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА’ услугата на сериозно и постигаме максимално високи резултати. 

В екипа ни няма слабо звено. Всеки един от работниците има 5+ години опит в къртенето. Боравим с тежки къртачи без проблем и сме изградили строги работни навици. Работим дългосрочно с фирми които се интересуват от точно тази услуга. Работим за името си всеки ден.

Не оставяме наполовина свършена работа и точно за това клиентите ни предпочитат пред други екипи в бранша. Имаме опит и сила да предадем обекта в очаквания вид!

Ако има неща които ще пречат на работата ни е по-добре да ги отстраните. Тук включваме, мебели, вещи, багаж и други подобни предмети. Не е препоръчително в помещението където ще работим да има скъпи за Вас вещи. 

В случай, че не можете да се справите с преместването на някоя вещ – кажете ни. Ще се подготвим с каиши и други технически средства за преместване. Разчистваме терена и сме готови за работа!

Свържете се с нас още днес!

Ще Ви обясним всичко което Ви интересува относно тази услуга и дейността ни.

Други услуги: