Международно преместване и транспорт

ВЕЧЕ 13 ГОДИНИ НЕНЧОВСКИ И ФИРМА ХАМАЛЧО ЕООД ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГА ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРЕМЕСТВАНЕ ОТ И КЪМ СТРАНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

Какво представлява услугата
международно преместване и транспорт?

За правилното планиране и извършване на международно преместване ще се нуждаете от коректна и сигурна фирма, с която вещите Ви ще бъдат непокътнати до крайната точка. Ние работим именно по този начин. Ненчовски продължава да организира и подсигурява премествания от България към останалите европейски държави и обратно.

Имаме дългогодишен опит с масивно международно преместване и транспорт от Гърция до България, транспорт Румъния – България, Албания – България, Унгария – България и обратно. Предлагаме качествено международно преместване и към останалите държави от Европейския съюз

международно преместване ненчовски хамали

Разгледайте услугата ‘Преместване на дома  за България от Ненчовски и Хамалчо ЕООД.

Шофирането до друга държава изисква отговорни хамали-служители с години практика и квалификация. Залагаме само на опитни и компетентни кадри които изпълняват последователно всяка част от планираното международно преместване. 

Гарантираме спазването на срокове и изпълнението на установения предварително план за действие. Хамалчо ЕООД е фирма която работи целенасочено и коректно. Съобразяваме се със законите на всяка държава и работим бързо като постигаме добри резултати.

В рамките на услугата е включено цялостното преместване на дома – къщи и апартаменти. Преместваме кухни, спални, холова част и всичко останало. Процеса за международно преместване има няколко важни части:

1| Оглед на товара (снимков материал) и изчисляване на кубици.

2| Определяне на брой служители и камьони спрямо количеството товар.

3| Нужно оборудване за преместване по-тежки предмети и вещи

Международни премествания
0 +

4| Брой обезопасяващи материали (стреч фолио, амбалажна хартия, аеро фолио и др.)

5| Обсъждане на предпочитанията на клиента и възможностите за реализация.

6| Извършване на международно преместване на вещите Ви с опитни служители и изпитани техники. Без щети!

Сигурност
0 %

Избери международно преместване с Ненчовски ООД

Свържете се още днес с главния директор на фирмата – Георги Ненчовски

Други услуги:

Международно преместване - ЦЕНИ

Долупосочените ценови ставки служат за ориентир.  Изготвяме индивидуална оферта за всяка поръчка

Международно преместване: Цена на кубик

50 лв. / куб

За товар (багаж)

✓ Натоварване и разтоварване
✓ Пренасяне и обезопасяване
✓ Застраховка, оборудване, лицензи

Преместваме множество различни по вид мебели и вещи. Ето какво получавате в рамките на услугата:

местене-на-мебели

преместване на мебели

След обезопасяване, преместваме мебелите Ви. Те могат да бъдат секции, дивани, кухни, спални, маси, гардероби, печки и др. Поемаме пълна отговорност за състоянието и изправността им.

международно преместване ненчовски техника

ПРЕМЕСТВАНЕ на техника

Имаме опит с преместване и транспорт на скъпо техническо оборудване. Всеки вид техника се нуждае от деликатност и внимание към детайла. Точно за това изолираме и предпазваме преди преместването.

преместваане-на-багаж

Преместване на
багаж

Багажа може да състои от всякакъв вид вещи или дрехи. Преместваме кашони/сакове/чували с най-различен товар: посуда, картини, приспособления и др. Работим бързо и внимателно с всяка материя.

международно преместване ненчовски хамали софия

транспортиране и подреждане

Фирма Ненчовски разполага с цял арсенал от транспортно оборудване. Имаме различни по големина камьони и бусове. Транспортните ни средства са висок клас, а също така в 100% изправност. Всеки товар вътре се обезопасява преди потегляне.

Поръчайте кашони

Разгледайте изобилието от кашони и опаковъчни материали които предлагаме!

Други услуги:

Съветваме да се свържете с нас поне 2-3 седмици предварително. Така ще имаме време да реагираме и организираме служителите си. Също така, ще ни е необходимо време, за да Ви вкючим в работния график и да изготвим план на действие. 

Пътуването до друга държава изисква добра организация. Искаме всичко да върви гладко и безпроблемно, както винаги. Най-подходящия начин по който да се свържете с нас е телефонно обаждане. Предпочитаме личния контакт с клиентите си. Очакваме Ви на посочения телефон!

Разбираме от работата си и опита който сме придобили през годините говори сам за себе си. Разполагаме с чудесни и оригинални ревюта и препоръки от клиенти. Можете да разгледате някои от тях в сайта ни, а други в социални профили и търсачки като Google, Facebook и др. 

Вече 13 години работим усърдно и сме сред първите позиции. Залагаме на добрите практики, умело обслужване и качество на работа. Винаги полагаме усилия да се съобразим с желанията на клиента.

Пренасяме всичко което включва услугата за международно преместване. Всяка вещ от апартамента или къщата Ви ще бъде преместена и транспортирана до крайна точка. На новото място покъщнината бива подредена прилежно за по-нататъшното наместване. Пренасяли сме огромни секции, пиана, големи тонколони и др. 

Освен атлетични работници, използваме и професионални приспособления за преместване на тежки товари (при нужда). За нас товара никога не е прекалено голям!

Подготовката за преместване на апартамент е сложна задача, за  която можем да Ви помогнем с професионални съвети. Имате право на БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ от която, ако се възползвате неминуемо ще спестите много време, нерви и усилия. 

Горещо препоръчваме да се свържете с нас, за да Ви обясним как да организирате и изпълните подготовката преди да дойдем на адреса!

Опаковаме с предпазно фолио като мярка за сигурност предметите и мебелите които сме обсъдили с клиента. Съобразяваме се с желанията Ви, но преди това даваме съвети и насоки. 

Мебели които е добре да бъдат обезопасени са: хладилници, готварски печки, компютри и т.н

Нека обсъдим преместването Ви

Свържете се с нас и ни кажете от какво имате нужда:

Нашият офис: