Транспорт от Румъния до България

Удобен и сигурен начин за транспортиране на дома от Румъния до България и обратно

Търсите надеждна фирма за специализиран транспорт която да пренесе и транспортира всичко от дома Ви от и към Румъния? Северната ни съседка е най-голямата държава в Югоизточна Европа, но това не ни пречи да я познаваме отлично, за да изпълняваме множество поръчки за пренасяне на тежки мебели, вещи и багаж до България и обратно.

Има по-лесен начин за транспорт от Румъния до България на всички вещи – ние сме насреща! Създали сме услугата напълно достъпна за всеки който има нужда от подобно международно преместване. Запазете времето си за нещо по-приятно. Ненчовски и Хамалчо ЕООД ще се справи с останалата тежка работа!

Какво представлява услугата
Транспорт от Румъния до България?

За неизменно благополучен транспорт от Румъния до България сме изградили успешна система на работа посредством която работим бързо и без щети. Зад всяка добре смазана машина стои екип от обучени професионалисти без които това не би било възможно. Работим с едни от най-добрите служители в бранша.

Започваме с планирането на всички етапи от пътуването, а като цел залагаме конкретните изисквания на клиента, качеството и завършването на задачата навреме. Следва пълна проверка на транспортните средства с които ще се извършва преместването на дома. Сигурността винаги е на първо място.

транспорт-румъния-българия-снимка-1

Според обема и вида на товарите, подготвяме хамалско оборудване с което да оптимизираме работата при пренасянето, натоварването в камьоните и бусовете и разтоварването на крайния адрес. Работниците ни са сертифицирани и подготвени за всеки етап на специализирания транспорт от Румъния до България.

Разгледайте услугата ‘Международно преместване от Ненчовски и Хамалчо ЕООД.

Избери професионално преместване на апартамент

Говорете директно с Георги Ненчовски (директор на фирмата)

Други услуги:

Транспорт Румъния - България: ЦЕНИ

Цените по-долу са ориентировъчни. Изготвяме индивидуална оферта за всяка поръчка.

Транспорт от Румъния до България: Цена на кубик

50 лв. / куб

За товар (багаж)

✓ Натоварване и разтоварване
✓ Пренасяне и обезопасяване
✓ Застраховка, оборудване, лицензи

Транспорт Румъния - България: Какво включва?

Преместваме всякакви по вид вещи и мебелировка. Разгледайте последователните етапи от услугата:

обезопасяване-на-мебели-Хамали-Ненчовски-01

Опаковане и фолиране

След пристигане на екипа ни започва фолирането на мебелите и вещите по желание на клиента. С този процес се осигурява допълнителна защита на предметите по време на пътуването и пренасянето.

транспорт-румъния-българия-снимка-3

ПРЕМЕСТВАНЕ

С атлетичният ни екип тази част се осъществява с лекота и прецизност. Внимателно преместваме всяка част от дома Ви като опазването от драскотини е главна цел. Поемаме пълна отговорност за вещите които пренасяме.

транспорт румъния българия снимка 4

Товарене и обезопасяване

Товара е готов да бъде положен и подреден в камьона/буса. Подредбата е важна, защото без нея има голяма допустимост от щети по мебелите. Едва когато всичко е подредено и обезопасено можем да потеглим.

разтоварване и подреждане

В края на пътуването стигаме до финалната локация. Там разтоварваме целия багаж. Местим го до къщата или апартамента посочен за краен адрес. Товара се подрежда грижливо от служителите и се предава на клиента. 

ЧЗВ
Транспорт Румъния - България

Разбира се, че колкото по-рано ни се обадите, толкова по-лесно ще Ви запазим дата и час за преместването. Препоръчително е да се свържете с нас поне седмица по-рано. Нужно ни е време както да Ви вместим в графика си, така и да подготвим транспортното оборудване, служителите и екипировката. 

Телефонното обаждане е предпочитан контакт, защото така по-добре разбираме нуждите на клиента и неговите предпочитания. 

Клиентите с които работим ни предпочитат пред останалите фирми за специализиран транспорт Румъния – България, поради качеството на услугите и достъпните цени. Можете да разгледате реални отзиви от хора за които сме извършвали услуги в Google и Facebook.

Да, пренасяме значително по-големи и тежки предмети. Благодарение на професионалното хамалско оборудване, момчетата ни са способни да пренесат огромни и тежки товари. Това се дължи и на атлетичността и техниката на използване на оборудването. Опита е всичко. 

Пренасяли сме пиана много пъти. За по-големите товари ще са нужни повече от 1, 2-ма хамали. 

Не сме имали случаи в които да сме нанасяли щети по мебелировки или вещи и багаж. Работим изключително внимателно, за да върви гладко всяко пренасяне и транспортиране. Това е тънкостта на работата ни. Тези които са професионалисти в бранша не биха допуснали дори леко надраскване по повърхността на товарите. 

Поемаме пълна отговорност за вещите с които работим. Можете да се чувствате в сигурни ръце щом сте избрали нашите услуги. 

Искате да обсъдим преместването?

Потърсете ни на номер:

Нашият офис: