Транспорт от Гърция до България

Преместване и специализиран транспорт от Гърция до България на вещите Ви.

Тази статия има за цел да Ви запознае с една част от услугата ни „Международно преместване и транспорт“, а именно преместването Гърция – България и обратно.

Качествен транспорт от Гърция до България

През годините установихме дълготрайни взаимоотношения с клиенти за които сме извършвали премествания от и до Гърция. За нас е важно крайният потребител на услугата да се чувства сигурен и да остане доволен от предоставеното обслужване.

Ненчовски и Хамалчо ЕООД притежава богат набор от превозни средства (камьони и бусове) в категорична изправност. Този вид транспорт е подходящ както за превоз на багаж и кашони с вещи, така и за тежки уреди и обзавеждане.

транспорт от гърция до българия снимка 2

Намирате се на значително по-отдалечена точка в Гърция? Ще Ви обслужим без значение колко далеч е разположена локацията Ви от населените градове.
Познаваме отлично южната ни съседка и поемаме поръчки не само за контитенталната й част, но и за населените острови.

Тази услуга е част от главната категория: ‘Международно преместване професионално и изгодно.

Поръчайте транспорт от Гърция до България

Свържете се с

Георги Ненчовски 

Други услуги:

Транспорт от Гърция до България: ЦЕНИ

Достъпни за всички области и градове в България и Гърция. Само при нас!

Международно преместване: Цена за служители
50 лв. / куб

За товар (багаж)

✓ Натоварване и разтоварване
✓ Пренасяне и обезопасяване
✓ Застраховка, оборудване, лицензи

Подготовка за преместване и транспорт от Гърция до България

Ако се чудите как да подготвите вещите си за бъдещото преместване – ето няколко основни стъпки:

– Дребните предмети е добре да бъдат подготвени в кашони или куфари.

– Чупливите неща се поставят в кашони и се надписват. Така, служителите ни ще внимават двойно повече с тях!

– Килимите е добре да са навити и вързани с връв. При необходимост, ги обвиваме със стреч фолио.

транспорт-от-гърция-до-България- снимка-4 (2)

За големи мебели и бяла техника можете да разчитате на нас. Обезопасяваме ги на място с аеро и стреч фолио и премахваме подвижните им части, за да няма изненади по време на преместването или докато биват транспортирани.

Разгледайте подробно тази тема в следната блог статия: Кашони и опаковъчна хартия: Как да подготвим багажа?

Безопасно преместване на дома до крайна локация

Стегнали сте багажа и всичко е подготвено за появата на нашите служители. Вашата работа свършва до тук. Ред е на професионалните ни работници да поемат щафетата.

Пристигаме винаги на време – точна дата и час. Начина на обезопасяване на товара отразява както професионализма на фирмата, така и годините опит при работа за стотици клиенти.

Размера на всеки предмет и мебел се различава до голяма степен от останалите. Това прави задачата по обезопасяването нелесна за изпълнение от неквалифициран персонал хамали. За щастие, ние нямаме проблем с последователното и предварително замислено пренасяне, подреждане, предпазване от щети и обезопасяване в камьона.

транспорт-от-гърция-до-България-снимка-1

Имаме предвид деневилацията и състоянието на пътищата когато застопоряваме багажа Ви в предазначения за това транспорт. Смятаме, че е по-добре да предоставим допълнителна защита, отколкото да поемем риск от нараняване на превозвания товар.

Предаване на багажа след транспорт
от Гърция до България (и обратно)

Щом навлезем в страната на крайната локация, настъпва следващия етап от услугата – предаване на всички вещи, мебели и багаж.
Екип “Ненчовски” пристига на по-рано посочения от Вас краен адрес и започва пренасянето на вещите до апартамента или къщата, за която са прадазначени. (Пренасянето на мебелировка, пиана и други тежки и обемисти предмети до по-висок етаж на блок НЕ се явява като проблем за нас!)

Обичаме да завършваме поръчките докрай. Следователно, не просто стоварваме хаотично всеки предмет и мебел, а грижливо подреждаме и наместваме отделните вещи. Не бихме могли да предадем привидно неприятно разхвърлен куп от най-различни мебели и багаж.

транспорт-от-гърция-до-България- снимка-5 (2)

Щом сте избрали услугата ни за транспорт от Гърция до България (и обратно) – Вие избирате коректност и качество на обслужване.

Можете да разчитате на нас! Очакваме запитванията Ви на посочения телефонен номер. Свържете се с най-компетентното лице във фирма Хамалчо ЕООД – собстверник и управител Георги Ненчовски и получете ясен отговор на всеки въпрос.

Поръчайте кашони

Разгледайте кашоните и опаковъчните материали които предлагаме!

Още услуги:

ЧЗВ
ЗА Преместване от и до Гърция

Ако имате възникнали въпроси относно услугата ни, препоръчваме да погледнете най-често задаваните такива от други наши клиенти. В случай, че не намирате отговор – насреща сме!

В графата за цени сме изложили цената за транспорт на час. Останалите фактори като брой служители, вид и брой превозни средства се добавят и според тях изготвяме оферта спрямо обема. Цената която подаваме е крайна – няма скрити такси!

Искате да разговаряме директно? Свържете се с нас през чат бутона, контакт-форма или директно обаждане. Ще насрочим оглед и ще Ви предадем изгодна оферта! 

Фирма ‘Ненчовски’ започва да извършва международни преместсвания именно по този маршрут:  Гърция – България и обратно. Смеем да трвърдим, че е предпочитана дистинация сред екипа ни. 

Имаме 5+ години опит с клиенти в рамките на тази дестинация. За всеки клиенти даваме 100% от способностите си като професионална фирма за специализиран транспорт. Държим на дълготрайните си взаимоотношения които продължаваме да изграждаме с домакинствата за които работим.

Това не може да се прецени без оглед или снимков материал и/или подадена информация в кубици. След като ни предоставите цялата информация (включително началната и крайна точка на преместването) ще успеем да Ви отговорим на този въпрос.  

Отбелязали сме няколко ключови действия при подготовката за преместването по-горе. Също така, можете да намерите достъпна и подробна информация за това в блога ни. 

Ако искате точни и ясни инструкции от квалифицирано лице Ви съветваме да се свържете с нас на посочения в уебсайта номер. Така ще имате възможност да получите професионални съвети и индивидуални инструкции за Вашите вещи и мебели. Ще получите нужното разбиране и цялостна информация. 

Искате оферта?

Обадене ни се на тел:

Елате в офиса: